Gdzie jest obiecany stadion?

Tom Nuno de... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2007, 23:29    Pytanie
Zarząd Eintrachtu Frankfurt po licznych sukcesach obiecał wybudować nowy stadion. Zabrali mi w tym celu jednorazowo z budżetu Ł140M i kazali czekać rok. Stadion na cześć zasłużonego piłkarza miał się nazywać Abuda Arena i jak mniemam byłby jednym z najnowocześniejszych w świecie (obiekty treningowe i szkółka piłkarska już na max). Minęły dwa lata od daty obiecanej przeprowadzki i jakoś wszystkie mecze nadal rozgrywam na starym obiekcie. Nie było żadnego info o opóźnieniu. Może ktoś miał podobny przypadek? Może to po prostu błąd gry a może trzeba czekać bo przeprowadzka trwa kilka lat?

Gumierpool Młody aktywista

0
09.06.2007 23:35    #1
A zarząd poinformował Cię ile taka budowa potrwa? Jeżeli nie, to chłopie sobie poczekasz.

Nigdy nie miałem takiej sytuacji, więc mogę się mylić, lecz może to wyglądać bardzo podobnie jak w rzeczywistości. Jeśli ma to być jeden z najnowocześniejszych obiektów piłkarskich to jasne jest to, że nie powstanie w tydzień, a budowa potrwać może trochę dłużej niż 2 lata.

Być może dochodzi do różnych opóźnień, o których nie informuje klub - tak jak w życiu, gdyż budowa stadionu w Kielcach miała trwać o wiele krócej niż to trwało naprawdę.

A może Twój zarząd zatrudnił przy budowie Polaków? Albo Twój klub zatrudnia samych Polaków, bo jak wiadomo w naszej ojczyźnie od słów do czynu długa droga. I tu niestety nie ma się z czego śmiać.

Pozdrawiam.

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.06.2007 23:49    #2
Zobacz w informacjach, może jest tam wspomniana data przeprowadzki na nowy stadion. Jednak sam się dziwie twojemu zarządowi, że chciał budować nowy obiekt, ponieważ na samym starcie gry Eintracht ma bardzo nowoczesny stadion: w końcu jedna z aren ubiegłorocznych mistrzostw świata.

Tom Nuno de... Partyzant

0
09.06.2007 23:57    #3
Już trochę czasu minęło mam teraz dokładnie 5.04.2022 rok. Może nie mieli co zrobić z kasą?
Komunikat mam następujący: Due to move into the 63433 capacity Abuda Arena on 23.06.2020.
Domyślam się, że muszę czekać choć ten komunikat dostałem dokładnie 23.06.2019. Czyli prawie trzy lata to trwa.
Widzę jednak postęp. Jakiś czas temu w informacjach doszła pozycja "stadion rezerwowy". Nie było tego wcześniej.

SyZtem Przodownik pracy

0
10.06.2007 00:35    #4
Mnie sie wydaje ze juz sie na ten stadion nie przeprowadzisz. Mialem tak kilkakrotnie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution