Scouci, a zarząd

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2007, 10:46    Pytanie
Problem prosty, lecz w swej prostocie... bardzo uporczywy.

Załóżmy, że gram klubem X i swoją politykę transferową - jak prawie zawsze - opieram na szeroko rozwiniętej siatce scoutów. Tylko jest problem - zarząd ogranicza mi liczbę zatrudnianych scoutów do dajmy na to 6. I co z tym fantem zrobić?

W prośbach do zarządu nie ma takiej opcji, więc odpada.

Gdy podpisuję nowy kontrakt punktu odnośnie tej sprawy również nie ma, więc też pudło.

Oczywiście raz czy dwa udało mi się szczęśliwie to obejść i zatrudnić o jednego scouta więcej, lecz ciekawi mnie jaki jest uniwersalny sposób, aby zarząd nie miał nic przeciwko temu, że chce zakontraktować 15 scoutów?

Wydatnie by mi to pomogło. Z góry dziękuje.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.06.2007 19:48    #10
Ej chłopaki spokój, bo to nie miejsce na kłótnie :). Widzę, że już konflikt zażegnany, to teraz polecam napisanie swoich przechwałek w dziale Przechwałki, rekordy itp., bo chętnie pooglądam czyjąś kadrę, transfery, sukcesy itp :P.

kyczy7 Przodownik pracy

0
09.06.2007 20:03    #11
ok :) rozumiem ... myslalem ze jestes jedym z tych co lubia przelrecac ksywy by cos sie działo i wdac sie w konflikt ale jak nie to ok :) ( Grzechoo mówiłes o tych przystosowaniach do forum :P moze jeszcze jakies tam mam bo tak jak teraz pisze nie na temat ale po prostu musze to wyjaśnić :) )

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution