lm i p.uefa

szudow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2007, 10:30    Pytanie
za co bedzie wiecej pienniedzy i prestizu
czy za wyscie z grupy lm?
czy za dojscie w p.uefa do polfinałow?

decio24 Partyzant

0
08.06.2007 10:36    #1
Wdług mnie liga mistrzów jest bardziej opłacalna i prestiżowa. Za samo wejscie do ligi mistrzów (fazy grupowej) dostaje niezła sumke (chyba ok.5 mln$), do tego po zakonczeniu ligi mistrzów dostajesz kase za prawa do transmisji. Z drugiej strony jak dostaniesz sie do połfinału pucharu uefa to zanotujesz wiekszy awans w ogólnej klasyfikacji klubów na koniec sezonu.

Użytkownik uznał post za pomocny

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.06.2007 10:51    #2
o wiele większe pieniądze są za LM niż puchar UEFA, chyba za samo wyjście z grupy jest więcej pieniędzy niż za cały puchar UEFA (za wygranie coś ok.2mln), zależy czy zależy ci na prestiżu czy na pieniążkach :))) wybór należy do ciebie

mideros Partyzant

0
08.06.2007 10:53    #3
jezeli chodzi o finanse to zdecydowanie LM, nie dosc ze za same wyjscie z grupy jest kasa jak i wejscie do LM jest placone sporoa sumka to na koniec LM jest duzo kasy a po za tym jak trafisz na klub z swiatowej czolowki to tez za wyjazd dostaniesz mnostwo kasy za bilety a moze ci sie uda przejsc nastepny zespol i dojdziesz dalej? a prestiz polfinalu PU jest porownywalny z wyjsciem z grupy LM pozdrawiam

kyczy7 Przodownik pracy

0
08.06.2007 12:18    #4
widze tu samymch punktowiczów ... nikt nie wnosi niczego nowego do dyskusji ale powtarza słowa poprzedniego ... i po co ?! ... weźcie troche pomyślcie

tabalugg Młody aktywista

0
08.06.2007 14:04    #5
zpbacz kyczy,sami partyzanci.....przecież żadnej nagrody za punkty nie ma :/ ale co kto lubi

kyczy7 Przodownik pracy

0
08.06.2007 14:10    #6
jeden pierwszy dał odpowiedź reszta zobaczyła ze dostał pkt. i tez polecieli na to :P ... oj te dzieci :P robia z siebie pośmiewisko ... ale jak chcą :P zbierajcie sobie te punkciki zbierajcie ( moze kiedys zostaniecie jakimś " WETERANEM ZIEMI OJCZYSTEJ " ale szczerze w to powatpiewam :PP )

tabalugg Młody aktywista

0
08.06.2007 14:11    #7
ja pamietam jak w podstawówce rywalizowaliśmy kto ile będzie miał pokemonów ....z czymś mi się to kojarzy xD:D

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.06.2007 14:14    #8
No i co z tego, że partyzanci. Ty nie byłeś partyzantem?? Byłeś. Więc się nie wywyższaj. To, że masz Młodego Aktywistę to nie znaczy, że jesteś lepszy.
A jeśli Ci chodzi o to, że są tzw."łowcami punktów" to się mylisz. Po pierwsze decio24 napisał jako pierwszy, więc nie zabiegał specjalnie o pkt. Po drugie wypowiedzi wojtalinho czy miderosa nie są krótkie, lecz wyjaśniają. Gdyby napisali LM się bardziej opłaca to tak, ale nie pisali tak, lecz wyjaśniali. Popatrz w tematach, w których sam walczyłeś o punkty, choć odpowiedź była dawno udzielona. Jestem dłużej na suflerze i wiem jak wyglądają Twoi "Partyzanci".

decio24 Partyzant

0
08.06.2007 14:18    #9
heh, mi nie chodzi o zadne punkty, zapytał to podpowiedzialem mu i tyle, a reszta troche sciagneła, ale tez chyba chcieli pomóc. No cóż moze kiedys bede jakims WETERANEM ZIEMI OJCZYSTEJ, ale nie jest to dla mnie wazne.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution