Skuteczność...

lokibb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.06.2007, 09:31    Pytanie
Jeszcze w tamtym sezonie kosiłem wszystkich po 3-0 (gram Koroną). Aktualnie nie tracę bramek (w 9 ligowych meczach 3 stracone), ale też nie strzelam. Moi napastnicy (Gajtkowski, Kisliy, Kowalczyk, Omar Andrade i Kiełb) bardzo dobrze nie trafiają w bramkę...

Mam już dość ciągłych remisów. Najwięcej goli pada z rzutów wolnych.

Oto przykładowy mecz: http://img15(...)hxr1.jpg

Cannigia10 Młody aktywista

0
08.06.2007 09:45    #1
Miaem podobnie w HSV Hamburg. W szergach mojej drużyny występowali: Ljuboja,Bescharta, Jose Sosa i kilka innych niezłych zawodników. Podczas meczu oddawali około 15-18 strzałów, ale wpadała raptem jedna. Wtedy sprawdziłem ile mają atrybut strzały z dystansu. Okazało się że w tym tkwi proble, Wszyscy napastnicy mieli bardzo dobry tenże atrybut. To byłą przyczyna tego ze strzałow bylo duzo,ale z daleka. Proponuję sprawdź im te wartości,albo zmniejsz im strzały z dystansu.:P Moze pomoże.

wojtalinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.06.2007 09:48    #2
cóż można poradzić... poprostu mają pecha, w końcu strzelą bramki i po kłopocie, w kazdym sezonie tak jest ze jest znizka formy ;)))

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
08.06.2007 10:04    #3
http://cmrev(...)411.html + inne tematy, które możesz znaleźć w wyszukiwarce.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution