kilka druzyn w jednym klubie

mike_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.05.2007, 12:18    Pytanie
Moj problem polega na tym, ze gram chelsea i tam mam standardowo I zezpol, II rezerwy oraz U-18. W pierwszym zespole mam okolo 18 zawodnikow, w U-18 tez, a w rezerwach okolo 35. W rezerwach mam duzo talentow i nie chce ich sprzedawac, a malo klubow chce kogos wypozyczyc. Co sezon przybywo tez zawodniko z juniorow no i mam problem. Kilku zawodnikow wyporzyczam do klubow filialnych, ale nie moge wyporzyczyc duzo bo w tamtych klubach tez nie beda mogli grac bo ich bedzie poprostu zaduzo :/ I moje pytanie polega na tym czy mozna miec wiecej druzyn np. I zespol, II rezerwy III zespol oraz U-18. Takie rowiozanie by mi sie przydalo i za kilka lat mogl bym ich sprezdac za dobre pieniadze :)

Malkovic Partyzant

0
21.05.2007 17:28    #10
hmmm wiesz co dla mnie i tak najlepszym rozwiazaniem bedzie wyporzyczenie tych zawodnikow do klubów filialnych i tyle ;P

Bartez Przodownik pracy

0
21.05.2007 17:51    #11
Otóż jest w edytorze opcja dodawania dodatkowej drużyny w klubie. Ładujesz edytor, wybierasz Chelsea, w zakładce Edit wybierasz Add Reserve Team, przydzielasz nazwę: Chelsea II, Chelsea B czy jak tam chcesz. Możesz przydzielić też stadion - Stanford Bridge lub stworzony przez ciebie. No i przydzielasz tą drużynę do jakiejś ligi np. Conference National. Sądzę że rezerwy grające w normalnej lidze są lepsze niż grające w lidze rezerw. Tylko jak już stworzysz takie rezerwy lub nawet trzeci zespół, i przydzielisz do danej ligi to pamiętaj że w tej lidze musi być tyle zespołów ile było przed przydzieleniem

mike_91 Partyzant

0
18.06.2007 15:18    #12
Bartez_81 - Jakiego Ty edytora uzywasz? W moim edytorze FMM 2.12 nie ma takiej opcji, a o tworzeniu stadionu juz nie mowiac :/

Ciartur Młody aktywista

0
18.06.2007 15:53    #13
Chodziło mu pewnie o edytor dołączony do gry ;)

Mariuch_xD Partyzant

0
18.06.2007 19:59    #14
moze po prostu powyrzucaj tych najmniej zdolnych... nie wierze ze w przyszlosci tych 35 zawodnikow z rezerw przebije sie do pierwszego skladu... zostaw tych kilku najlepszych i stopniowo wprowadzaj ich do skladu...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution