Bug! Co robić?

master_of_potato... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2007, 17:29    Pytanie
Ale sie narobiło... Może zacznę od początku. Gram Tottenhamem, sprowadziłem do klubu Teddy'ego Sheringama. Grał sobie dobrze na początku, jednak później ze względu na wiek jego statsy zaczęły spadać na łeb, na szyję. Wypożyczyłem go więc do mojego klubu filialnego, irlandzkiej Droghedy. Grał tam sobie aż zauważyłem, że ma także profil trenerski (całkiem zacny). Podpisałem z nim kontrakt trenerski i zaczęły się niezłe jajca. Sheringam figuruje w moim sztabie, także w kadrze piłkarskiej (na wypożyczeniu). Czyli niby tak jak powinno być. Ale gdy wchodzę w jego profil poprzez sztab szkoleniowy to moim oczom ukazuje się niebywały widok. Sheringam figuruje jako tzw. free agent (można z nim podpisać kontrakt, nie jest nigdzie zatrudniony;|), a jednocześnie jest moim asystentem i piłkarzem mistrza Irlandii! Problem polega na tym, że nie mogę się go pozbyć bo jest w moim klubie a niby go nie ma, a zajmuje jedyne moje miejsce na asystenta (trenerem nie chce zostać;/). Jak mam się go pozbyć? Miał ktoś podobny problem?

tabalugg Młody aktywista

0
18.05.2007 17:32    #1
hmmm.....nie możesz dasz wolnego transferu ? Sciagnij z wypożyczenia albo wymów umowę...

0
18.05.2007 17:52    #2
W tym rzecz, że zniknął już z zespołu rezerw i irlandzkiego zespołu ale nadal jest w moim sztabie mimo, że nie ma kontraktu podpisanego;/ Nie mogę więc wymówić umowy, bo 'jego nie ma, ale jest' ;p

0
18.05.2007 17:55    #3
A jak chce z nim podpisać nowy kontrakt to pisze, że zarząd uważa iż kolejny asystent nie jest potrzebny. Paranoja. Czyli Sheringam pracuje jako asystent, ale bez kontraktu. Nie przypuszczał bym, że w Premiership takie jajca będą ;p

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
18.05.2007 17:55    #4
daj screen

0
18.05.2007 18:19    #5

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2007 18:29    #6
raz mojemu pilkarzowi na wypozyczeniu skonczyl sie kontrakt, podpisalem z nim nowy, pojawil sie w moich rezerwach jednak wciaz wypozyczony!!! wowczas sprzedalem go do tego klubu w ktorym to gral na wypozyczeniu. dalej mam go w rezerwach jako wypozyczonego o wartosci 0 a po wyszukaniu w wyszukiwarce jest wlasnoscia fk moskwa i jest wart 400 tys. sheringham nie mial kontraktu trenerskiego w trakcie wypozyczenia i ty go z nim podpisales. krotko mowiac jezeli to ten bug co moj to na niemal 100% nie masz jak go sie pozbyc

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.05.2007 18:31    #7
daje link do tematu, masz chyba ten sam blad, pilkarz na wypozyczeniu bez kontraktu(w tym wypadku trenerskiego). http://www.cmrev(...)010.html

Maaty86 Partyzant

0
18.05.2007 18:53    #8
w takim wypadku może powinieneś spróbowac skorzystać z edytora (dla dobra sprawy)...może za jego pomocą da się "pozbyć" sheringhama??

0
18.05.2007 19:06    #9
Jasne, starałem się pokombinować w FMM, ale tam także 'wyskakuje mi', że Sheringam jest bez przynależności klubowej. I bądź tu mądry...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution