skrzydłowi,snajperzy,etc.

cristiano88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.05.2007, 14:04    Pytanie
Witam!!gram w CM and FM juz ponad 5 lat,ale nigdy nie miałem takiego problemu,otóż...gram ustawieniem 4-4-2 zmodyfikoanym przez siebie,nakazuje gre skrzydłami a boczni obrońcy i skrzydłowi mają bardzo małą liczbę asyst,mimo że atrybuty na te pozycje maja genialne...martwi mnie to bo uwielbiam grę bokami i dlatego prosze Was o pomoc...natomiast co sie tyczy napastników,chciałbym żeby strzelali więcej bramek...ma ktoś jakieś dobre polecenia indywidualne dla napadziorów??preferujecie gre na odgrywającego??bo ja osobiście tak i być możę w tym jest mój problem:(...błagam pomóżcie!!

Mattii Przodownik pracy

0
15.05.2007 14:09    #1
Co do skrzydłowych poustawiaj im na"często"dośrodkowania i drybling,a napastników w zależności od umiejętności ja mam znakomitego dryblera,szybkiego i ma grę ofensywną na maksa i rajdy z piłką często i wali jak szalony,a skrzydłowi mają po ustawiane grę na odgrywającego czyli na niego jednak zagrywają mu nie na głowę tylko na dobiego.

supertaktyk Proletariat

0
15.05.2007 14:18    #2
Dawaj im też strzałki do przodu. Pamiętaj, że wszyscy lewi, lub prawi gracze muszą mieć dobry bieg, dośrodkowanie, drybling. Rzuty wolne dawaj na główkę. W napad dawaj wysokich napastników.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
15.05.2007 14:34    #3
raczej radko gram na odgrywajacego

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
15.05.2007 14:34    #4
ale to zalezy od tego jakich masz zawodnikow sorry ale przypomnialem sobie po czasie

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
15.05.2007 14:52    #5
to zalezy tez od kryjacych ich przeciwnikow.jesli dobrze kryja twoich skrzydlowych to oni nie maja jak dokladnie zagrac.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution