Transfery, Reputacja, Kase, Talenty..

stiv_x Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.05.2007, 14:40    Pytanie
Witam
- Mam takie pytanie : Grałem Górnikiem Zabrze kilka sezonów (5x Mistrz Polski, 5x Puchar Pl.) w LM zawsze awansowałem do rozgrywek grupowych. Raz sie udało przejść jedną drużynę po rozgrywkach grupowych. W rankingu zajmowałem 45 pozycje. Mimo to młode talenty nie chciały do mnie przychodzić a proponowałem im np. 50x więcej $ niż dostawali obecnie.
Czemu tak jest ? Reputacja jest, kasa jest..

- Następnie chciałem zapytać o wartości piłkarzy grających w Polskiej lidze. W 11 marzeń którejś tam edycji LM znalazł sie mój obrońca a mimo to jego cena wynosiła 4mln zł (!). Nie udało mi sie przedłużyc z nim kontraktu i po przejsciu do Deportivo jego cena poszła w góre odrazu do 11mln zł ! :[ Przez te kilka sezonów doszedłem do wnioksu,że Polscy piłkarze mają jakieś 'ograniczenie' ponieważ nie mozna ich sprzedac za porządną kase. To samo było jak prowadząc Górnika i rep. Polski, zdobyłem z nią MS. Ceny zostały te same :/

- I na koniec ost. pytanie : Transfery z Polskiej ligi są bardzo ubogie. Tzn. jedyne kluby, które wykupują zawodników to : Lewski Sofia, Szachatr,Sparta,Rennes, itp. Nie ma transferów np. do Holandii, Niemiec, Francjii, Hiszpanii, Anglii itp. Same średniaki Europejskie kupują tych zawodników.. M.IN. Mistrzów Swiata..

Maaty86 Partyzant

0
05.05.2007 00:36    #10
sorry za literówki:p chodzi oczywiście o wyrazy "gigantyczną' i "talentów"

kaczy Młody aktywista

0
05.05.2007 08:11    #11
Nie moge się zgodzic z tym, że kluby z większych krajów typu Niemcy, Holandia, Włochy itp nie chcą kupowac dobrych piłkarzy z Polski, jeśli są dobzi to kupują- ja sprzedałem już kilku do Włoch, na Vecchio do Fiorentiny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution