Cześć. Mam trzy krótkie pytanie. Otóż gram Piacenza Calcio, która rozgrywa mecze w Serie B. Pierwszy problem jest taki, że moja zawodnicy - owszem dochodzą do pozycji strzeleckich bardzo często, ale rzadko je wykorzystują tj. nie trafiają w bramkę. I co mam z tym zrobić? Czy to jest kwestia treningu? A może czegoś innego?
Drugie pytanie dotyczy czerwonych kartek. Kiedy zawodnik z mojego zespołu dostanie czerwoną kartkę warto się cofnąć do defensywy i się bronić czy to raczej nie jest konieczne? Moje ostatnie pytanie dotyczy podań. Otóż moi zawodnicy źle podają. Mają piłkę i podają nie do swoich kolegów tylko do rywala, lub biegną i tracą piłkę. Czy to też jest problem treningu, czy raczej niskiej klasy rozgrywkowej?
Za pomocne odpowiedzi z góry dziękuję.
Drugie pytanie dotyczy czerwonych kartek. Kiedy zawodnik z mojego zespołu dostanie czerwoną kartkę warto się cofnąć do defensywy i się bronić czy to raczej nie jest konieczne? Moje ostatnie pytanie dotyczy podań. Otóż moi zawodnicy źle podają. Mają piłkę i podają nie do swoich kolegów tylko do rywala, lub biegną i tracą piłkę. Czy to też jest problem treningu, czy raczej niskiej klasy rozgrywkowej?
Za pomocne odpowiedzi z góry dziękuję.
Najnowsze posty