KM FM's Company

supertaktyk Proletariat

0
01.05.2007, 18:52    Pytanie
Jeżeli to nie jest pytanie na forum to bardzo przepraszam, ale bardzo zależy mi na odpowiedzi.

Dowiedziałem się, że w KM FM's Company są kluby patronackie (min. Widzew - Liverpool) i bardzo chciałbym, a więc ściągnąłem sobie to uaktualnienie. Mam także UHARC, który podobno jest niezbędny do ściągania plików tego typu. Otworzyłem nowy folder, by wrzucić te pliki, a potem do bazy, lecz nie chcą mi się skopiować.

Co mam zrobić? Naprawdę zależy mi na tym, gdyż chciałbym, aby do mojego klubu kogoś wypożyczono.

A to drugie pytanie.

Skoro mój klub nie ma patrona to czemu nie mogę poprosić klubu, aby nawiązał z kimś współpracę?

Dzięki za odpowiedź.

supertaktyk Proletariat

0
01.05.2007 21:14    #10
Pisałem do Rem-8. A ciekawe jak mam do Speeda napisać skoro nie ma działu Redakcja, a w związku z tym nie znam meila, czy co...

Post pomocny

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.05.2007 21:35    #11
script type="text/javascript" charset="utf-8"> var e = unescape("%3Db%21isfg%3E%23nbjmup%3BsfebldkbAdnsfw%2Fdpn%23%3FsfebldkbAdnsfw%2Fdpn%3D0b%3F"); var i,p='';for(i=0;i

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution