Scouty

Kambo93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.04.2007, 09:04    Pytanie
Czemu do mojego Ajaxu nie chce przejść żaden brazylijski ani argentyński scout??

fudi Przodownik pracy

0
19.04.2007 09:10    #1
widocznie dobrze im tam gdzie są. jak chcesz dobrych scoutow to poprostu umieść ogłoszenie i zgłoszą się do CIebie tylko Ci ktorzy naprawde będą chcieli u CIebie pracwać. a w ten sposob mozesz znalezc naprawde bardzo dobrych scoutów

Użytkownik uznał post za pomocny

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

0
19.04.2007 09:13    #2
To nie tak. Zobacz, na jaki obszar zarząd udostępnił ci możliwość poszukiwań. Otóż jak nie masz możliwości obserwacji jakiegoś regionu, to scauci z niego nie przyjdą do twojego klubu.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
19.04.2007 09:48    #3
Zazwyczaj grając klubem z europy trudno o innego scouta niż ze starego kontynentu. Ale ja mam na to sposób grając Las Palmas miałem wielu Argeńtyńskich piłkarzy, którzy pod koniec kariery zostawali scoutami i to nie byle jakimi.

Racaille Sound Partyzant

0
19.04.2007 12:30    #4
Jest tez inny,bardzo wredny sposob na dostanie w swoje lapska scouta z argentyny,badz brazylii(bo zalezy Ci pewnie na tamtejszym rynku mlodych dzielnych i jakze szlachetnych i dobrze wyposazonych pilkarzy).Jesli grasz na wiecej niz jednej lidze i masz w nich klub o reputacji conajmniej kontynentalnej to ustaw sobie nowego managera i w takiej chelsea (albo innym klubie) w wyszukiwarce sztabu szkoleniowego ustaw sobie filtr narodowosci argentyna/brazylia,po czym dodaj filtr bez pracy.Jest conajmniej dwa minusy tego rozwiazania,po pierwsze psuje to radosc z gry,a po drugie nie zawsze znaleziony scout bedzie chcial do Ciebie przyjsc,zazwyczaj jednak daja sie naklonic.Pozdrawiam i nie popieram tego typu trickow.

Maaty86 Partyzant

0
19.04.2007 13:14    #5
ja za to znalazłem na to inny sposób a mianowicie wybieram ale tylko "do podglądu" jedną ze słabszych lig południoamerykańskich ale posiadającą dobre talenty (by mieć z tego jakąś korzyśc) jak choćby Peru czy Kolumbia!jest tam pełno scoutów którzy przechodzą także i do polskich klubów i maja "wgląd" na rynek argentyny czy brazylii!najlepszym z nich według mnie jest znany pewnie wszystkim dość dobrze były piłkarz faustino asprilla!system taki wcale nie spowalnia aż tak bardzo gry a korzyści są znaczące!obecnie posiadam w legii 7 scoutów w tym 3 z kolumbii, 2 z polski, poza tym białorusina i serba!

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.04.2007 14:38    #6
Rozglądaj sie za scoutami, którzy nie są powiązani kontraktem z żadnym klubem, wtedy poszukaj scouta odpowiadającego tobie i proponuj mu kontrakt.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
19.04.2007 14:41    #7
Możesz ustawić, aby asystent usunął Ci nierealne transfery i wtedy pokaże tylko tych, którzy chcą do Ciebie przejść. P:)

kmaster Partyzant

0
19.04.2007 15:28    #8
Mam pytanie a nie chce zakładać nowego tematu. mam sezon 2014/2015 i mam bardzo dużo kasy ok. 40mln euro. ale nadal nie mogę wysyłać scoutów dalej niż nasz kontynent. irytuje mnie to bo mam ligi argentyńską i brazylijską i czasem używam genie scouta(;/) by kogoś tam znaleść bo nie mogę nikogo sprawdzić i nie każdy przychodzi na testy. więc moje pytanie . to się kiedyś zmieni?

Maaty86 Partyzant

0
19.04.2007 15:36    #9
sprawdzaj co jakiś czas czy już się nie zmieniło!ja póki nie zatrudniłem scoutów z kolumbii miałem taka sytuacje że w okresie wakacji w siedzibie zarządu widniał komunikat że "fundusze wystarczą na znajdowanie zawodników tylko na kontynencie" (czy jakoś tak) a potem nagle przychodził sezon i opis zmieniał się że "obecne fundusze pozwalają na wyszukiwanie graczy na całym świecie"(mniej więcej)!dopiero odkąd mam scoutów "światowców" ten status pozostaje niezmienny!to napewno zależy od pieniędzy w klubie ale zastanawiałem się ostatnio czy przypadkiem nie ma z tym nic wspólnego ilość ściąganych graczy z danego obszaru!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution