kszo

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.04.2007, 22:29    Pytanie
chcę zrobić z kszo klub który będzie kupował zdolnych zawodników z polski
moje pytanie brzmi
czy istnieje możliwość sprowadzenia do polski błażeja augustyna i jarka fojuta ????
w poprzednich fm/cm był kapitalny koleś Ederson i grał on w rs futebol teraz gra w nice (interesuje się nim ponoć juventus) czy jest możliwość kupienia go do polskiego klubu jak tak to po jakim czasie
wielu z was mówi o anatoliju todorovie jako o wielkim talencie w jakich klubach u was on się najlepiej sprawdził i na jakiej pozycji
czy grając samymi polskimi piłkarzami da się coś osiągnąć w europie ???

0
17.04.2007 13:57    #10
a znacie jakiegoś taniego piłkarza który chętnie przechodzi do polskiej ligi a ma podobne umiejętności do edersona ???

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
17.04.2007 14:13    #11
juz wiem, Todorov i Kakalov!!! :D
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

0
17.04.2007 14:22    #12
rem-8 może z jakiś innych państw bo nie mam załadowanej bułgarii

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
17.04.2007 14:25    #13
fojuta i augustyna da rade kupic
edersona takze ale to zalezy jaki bedziesz osiagal sukcesy
todorova nie znam
oczywiscie ze mozna cos osiagnac w europie polskimi klubami nie czytales opka bartosha z fm 06

0
17.04.2007 14:27    #14
czytałem ale on tylko powiększał ilość przybyszów z rumunii w polsce

zmijen Partyzant

0
17.04.2007 14:27    #15
1.co do 2polaczkow jakich wymieniles fojutek przejdzie i to dosc latwo bo chyba po sezonie juz jest dostepny za frico bo klub go wywala a co do drugiego polaczka to nie wiem ale ogolnie obydwoje sa ciecy jak batony i nie warto ich kupowac(moje zdanie)

2.ederson slyszalem o nim z poprzedniej wercji ale u mnie sie nie sprawdzal(nie wiem czemu hehe)

3.trudno znalesc podobnych zawodnikow w polskiej lidze ale polecam zawodnikow takich co do kszo przejda a nie kosztuja wiele czyli np
wojtas(zawsze i wszedzie moglem na niego liczyc szybko sie aklimatyzujea wrecz odrazu),cena2-4 tys funtow

pastuszka(w lidze szkockiej zostal u mnie najlepszym prawym pomocnikiem w wieku30lat po 1 sezonie)4tys funtow

dorobek(przejdzie wszedzie nawet do ostatniej ligi szkockiej i za darmo zawsze go biore bo w miare mlody 23 i ma wiele pozycji)

wielgus(niezly napastnik na poczatek szybki16 i nie najgorszy technicznie12,wykonczenie12,drybling12 i caly czas mu rosna)2tys funtow

k.filipek(20 letni prawy lub srodkowy ofensywny pomocnik jego atrybuty sa losowe ale czesto sie trafia ze fizyczne ma powyzej 10 kreatywnosc16-17 drybling 16-17 technika i podanie tez w miare i wysokie wykonanie sta.fragmetow)cena wyjsciowa to 3tys ale wysoko ja podbijaja az do 20tys nawet

ewentualnie polecam jeszcze B.majewski za darmo do kupienia prawo i lewo nozny obronca i na takich pozycjach moze grac mozna tez kupic Ł.Siciaka ofe.pom,

no i to by bylo na tyle mowie zawodnicy nie sa jakos wyjatkowo mlodzi ale za 20tys mozna zrobic z najgorszej druzyny w 2lidze awans dzieki nim, nawet do lig zagranicznych ich sprowadzailem i dawali rade polecam bo jak mowie nie sa drodzy a przejda do kazdej druzyny z wyzszej ligi(a graja w 3polskiej)

pozdro!

zmijen Partyzant

0
17.04.2007 14:35    #16
a i ps moglby ci polecac mnustwo starych i mlodych polaczkow z polskiej ligi bo jak kiedys juz wspominalem ze troszke siedze w polskiej lidze ale do kszo malo ktory z nich by przeszedl np 30letni miklosik z zawiszy za7tys tylko do kupienia ale on nie bedzie chcial grac dla ciebie

z listy transferowej na poczatku sezonu co sie pojawia polecam(bo tylko oni beda zaintereswoani gra u ciebie)holewinski br i taki obronca z widzewa nie pamietam teraz jak sie nazwyal cos na K(ma wpisane O PŚ ale niegdy nie stawiaj go na prawej tylko w srodku bo gwarantuje mnustwo bramek rywali z prawej strony zupelnie inaczej sie sprawuje w srodku...dziwne:|)

i mowie moglbym wymieniac bez konca tak jak niektorzy tu pisza o kazmierczaku z polkowic itp ale on do ciebie nie przejdzie a poza tym jest do sprzedania za ponad100tys

a nie oszukujmy sie w kszo chyba nie ma takich funduszy....choc w poprzedniej wersji odziwo mieli oni mnustwo kasy i to byl jakis blad chyba bo mieli najwiecej kasy z wszystkich klubow polskich

pozdro!

0
17.04.2007 14:49    #17
w fm 2005 kszo miało budżet 2 mln euro :)
zastanawiam się nad miklosikem choć zakontraktowałem już jarka białka z widzewa
kupiłem już bąka z polonii dorobka dzwigałe zawadzkiego pietrasiaka szelige madere i zawadzkiego ps. holewiński jest za słaby kapsa jest super :D

zmijen Partyzant

0
17.04.2007 14:52    #18
spoko tak tylko napisalem jakby byl problem z br na poczatku u mnie go kupowalem na lawe za miodka(grlame zeta...tzn zawisza)

0
17.04.2007 14:57    #19
a valentin dah co o nim sądzicie ????

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution