Pytań kilka....

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.04.2007, 01:37    Pytanie
1.Jak przyznaje się status "oficjalnej" danej stronie(co trzeba zrobić i kto go przyznaje)
2.Nie uważacie,że obecnie brakuje wam konkurencji?Oczywiście uważam,że poziom stoi na dość wysokim poziomie(sporo newsów,artykułów,dodatków) ale konkurencja znacznie ożywiła by i odświeżyła temat efemowski...
3.Nie uważacie,że przydałby się wam świeży dopływ krwi? Moglibyście wybrać na "testy" najbardziej aktywnych bądź tych którzy by wam się spodobali w sensie ogólnym i z nich wybrać nowych członków redakcji...
To są pytania TYLKO do redakcji więc typowi "punktowicze" dajcie sobie spokój z odpowiedziami na te pytania

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
10.04.2007 01:53    #1
1. Status taki przyznaje firma CD Projekt - wlasciciel gram.pl oraz dystrybutor wielu gier (w tym FM) na Polske.
2. Uwazamy.
3. Monitorujemy rynek na biezaco. Na stronie mozna sie udzielac na wiele sposobow - wysylajac talenty, teksty, grafike, pomagajac innym w suflerze. Nowych redaktorow upatrujemy wlasnie w tych, ktorzy regularnie staraja sie wzbogacac zasoby serwisu.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
10.04.2007 05:48    #2
Co do jeszcze punktu 3 - mieliśmy i mamy na oku kilka osób, ale poważnie się musimy zastanowić.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.04.2007 09:21    #3
Napisze coś mimo że nie jestem redakcją :].

2. Patrząc na taką Anglie i licząc ich liczbę stron to my jesteśmy na szarym końcu, a chyba pod względem grania (wiekszosc oczywiscie to pirackie wersje) jesteśmy w czołówce. Szkoda tylko że przez tych wszystkich piratów nie możemy mieć 3ligi, eh.
centrumcm.org
fcmc.pl
cmrev.com

W sumie tylko te 3 strony się wyróżniają.

[quote=Adamoo007]To są pytania TYLKO do redakcji więc typowi "punktowicze" dajcie sobie spokój z odpowiedziami na te pytania[/quote]

Punkta nie chce. Nie dawaj.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
0
10.04.2007 09:27    #4
Ja pamiętam jak 5 lat temu przy starcie strony naszym marzeniem było wybicie konkurencji i stanie się oficjalną stroną, zresztą pewnie każda duża strona miała takie plany. Udało się i chcemy kontynuować pasmo sukcesów. Teraz w naszych planach jest przejęcie SI Games, SEGA i na końcu sieci sklepów Media Markt.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
10.04.2007 09:32    #5
Rem-8 - widzę, że ambitne plany macie :D

roma Partyzant

0
10.04.2007 09:36    #6
Rem-8 i jak narazie wam się to udaje siedze na waszej stronie oraz forum bo uważam, że jest najlepsze nie to, że się podlizuje tylko tak twierdze na innych stornakch o Fm siedziałem ale mi się nie podobały a to mi się podoba oby tak dalej panowie :)

0
10.04.2007 09:37    #7
A zastanawiają mnie dwa przypadki...
1.Przypadek Seja. Jest jedna z najbardziej znanych osób na suflerze. Najwięcej razy pomagał innym użytkownikom suflera.Nie myślicie,że on mógłby się nadawać a jego rolą było by działanie na suflerze? Byłby Ministrem Sprawiedliwości albo Ministrem Spraw Wewnętrznych albo Administracji.
2.Przypadek TZ. Czy on zostanie członkiem redakcji czy jest dopiero na "testach". Bo nie zapowiada się aby przestał pisać dla was więc spełnia punkt aby stać się członkiem redakcji.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
10.04.2007 10:39    #8
Adamoo007: pozwól, ze sprawy personalne będziemy załatwiać we własnym gronie. ;]
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

0
10.04.2007 10:46    #9
Spoooko...ale to tak z ciekawości...i z dobrego serca bo to też rady przecież:)...mam nadzieje,że się zastanowicie i dacie dopłynąć do siebie świeżej krwi:D

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution