szlag mnie trafia kiedy to w kolejnym meczu w lidze (serie a, gram palermo, pierwszy sezon) udaje mi sie zagrac tylko na remis... >
mam 28 meczy w tym 12 remisow i 5 porazek... zajmuje 8 miejsce co jest zdecydoawnie ponizej moich oczekiwan... jednak nie to jest najgorsze. sklad mam calkiem niezly (kilka drobnych modyfikacji wzgledem startu - matusiak, Guzman i tudor z juve + cristian zapata i iaquinta w zimowym oknie transferowym) a zdarzaja mi sie przegrane w granicach 3:0 z ostatnia druzyna w tabeli!!! mecz wczesniej wygrywam w p. uefa z leverkusen w dwumeczu 4:2 (2 x 2:1) i remisuje bezbramkowo z interem ktory gromi wszystkich jak leci... skad takie wachania formy?! nie wiem czy problem jest w grze czy moim stylu gry (gram na zmiane 4-5-1_def i 4-4-2_atak)? jesli macie jakies porady to bede bardzo wdzieczny. choc gram w cm'a i fm'a od wersji
cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy

cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy

Najnowsze posty