Strona

reset kompa

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.03.2007, 17:50    Pytanie
W czasie kiedy mam wlaczonego FM-a kiedy program mocno mysli (np. w czasie saveowania, wgrywania raporu meczowego itp.) zdarza mi sie ze komputer sie sam resetuje. Tak jakbym ja nacisnal reset na kompie podczas meczu. W czasie uzytkowania innych programow takie problemy mi nie wystepuja. Tylko kiedy gram w FM-a. zastanawiam sie z jakiej jest to przyczyny... Ma ktos moze podobne problemy?

kurak69 Przodownik pracy

0
21.03.2007 09:41    #60
zazwyczaj podczas zapisywania gry (w roznym momencie zapisywania) pojawia mi sie na pol sekundy czarny ekran a potem sie sam resetuje. Wgrywa sie scan disc itd.

kurak69 Przodownik pracy

0
21.03.2007 10:23    #61
wogole zaczynam sie zastanawiac dlaczego akurat najczesciej w czasie zapisywania. moze to jest zwiazane z systemem, albo plikami pamieci virtualnej. No fachowcy! Czekam na sensowne pomysly!

matti91 Partyzant

0
21.03.2007 10:50    #62
Ja nie mam pojęcia, jak wcześniej chyba wspominałem, taka sytuacja zdarza się u mnie tylko przy wczytywaniu gry

kurak69 Przodownik pracy

0
23.03.2007 14:17    #63
i chyba problem rozwiazany. Okazalo sie ze chodzi prawdopodobnie o sterowniki. zainstalowalem najnowsze z karty graficznej i plyty glownej i problem resetowania znikonal.

Tym co maja ten problem moge doradzic zeby najpierw w windowsie w "przywracanie systemu" odznaczyli "uruchom automatycznie komputer" wdedy jezeli wystepuje problem komputer sie nie resetuje tylko wyswietla sie niebieski ekran z opisem problemu. dzieki temu doszedlem ze chodzi o konflikt sterownikow.

Mimo wszystko dzieki wyszystkim za pomysly. dzieki nim mam kompa wyczyszczonego z kurzu, stale monitoruje temperature procka, i nauczylem sie testowac pamiec ram. Zawsze jakies nowe doswiadczenia. ;)

matti91 Partyzant

0
23.03.2007 14:48    #64
... i zapoznałeś się z magiczną sztuczką ruszania myszką. U mnie też ten problem się chyba rozwiązał (ale pewnie tylko chwilowo). Zrobiłem format i teraz szybko mi się ładuje, gra śmiga bardzo ładnie (nie mam zacinek ani nic), ale pewnie ma radość nie potrwa długo. W każdym razie cieszę się, że chociaż Tobie udało się rozwiązać problem

A może u mnie też chodziło o konflikt sterowników :D
Zobaczymy, może dam odpowiedź gdzieś za 2 tygodnie - miesiąc ;]

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.