Kilka pytań.

supertaktyk Proletariat

0
14.03.2007, 20:03    Pytanie
1.Życie nauczyło mnie, że warto sejwować na dwóch sejwach. Jest tak o wiele bezpieczniej i można grać dłużej. Lecz pewnego dnia przeżyłem szok. Klikając w ikonę Football Managera 2007 pojawiła się jakaś ikonka w języku angielskim. Olałem to i wszedłem w grę. Już wtedy mnie zastanowiło, gdyż nie miałem "wczytaj ostatnią grę". Na szczęście było w wczytaj więc bez problemu gra mi zadziałała.
Lecz dzisiaj patrzę i nie mam sejwa. Jakim cudem on mi znikł? Harry Potter? David Copperfield? Aż żal tyłek ściska, bo gra układała mi się znakomicie. Nie ma to jak przeżyć głębokie rozczarowanie.
2.Jak to nie jest pytanie na suflera to przepraszam, ale: Jaki jest Wasz rekord w FM'a? (ile graliście sezonów, a ile Wam to godzin zajęło?
3.Czemu np. Emillian Dolha zagra w 1 meczu znakomicie zdobywając 9 i MoM. A w następnym dostaje 5 i puszcza szmaty? To jest trochę wkurzające.
4.Jakoś to się ustawia, żeby przekwalifikować piłkarza na inną pozycję? Np. prawego obrońcę na lewego (G.Bronowicki) itp? Chodzi mi czy trzeba ustawić jakiś trening?
5.Czy byli piłkarze klubu mogą być dobrymi trenerami? Chodzi mi, czy Piekutowski może mieć dobre staty?
6.Szkoda, że my wirtualni szkoleniowcy nie możemy mieć takich statystyk jak Ci w grze. Czyli umiejetnosc kierowania 1 zespolem itp. Jest możliwość, aby twórcy gry to dodali? Byłoby ciekawiej.
7.Czemu mój kolega mógł 18-letniemu Sergeyowi Kisliy'emu przydzielić mentora, a ja nie mogę? Mogę tylko do 17 lat włącznie. Dziwne.
8. Czy Lechem Poznań można wygrać np. Ligę Mistrzów bez techniki save&load? Bo to nie sztuka zapisywać co chwila.
9. Czy Vyacheslav Hleb przejdzie do Lecha, lub Pogoni? Na tej odpowiedzi mi zależy.
10 Gram taksą 1-4-3-1-2 i w 1 meczu rozjechałem Groclin 4:1, a w drugim dostałem 2:1 z Arką. Od czego to zależy?
11. Lepiej ustawiać taksę pod przeciwników, czy jedną przez cały sezon? W 2006 grałem jedną przez cały sezon Valencią i zdobyłem Mistrzostwo Hiszpanii.
12. Dziwi mnie to, że dostaje śmieszną kasę na transfery, a zarząd oczekuje kupna gwiazd. Np w Realu miałem ok 10 mln. euro, a w takiej Chelsea 100, a wymagania transferowe takie same.

Dziękuje za odpowiedzi.

kamil949413 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.03.2007 20:34    #20
1.Nie mam zielonego pojęcia
2.3 sezony(FM06)3 dni i kilka godzin
3.Tak bywa (miałem tak w Portugalii Deco w jednym meczu dostał 9 a w następnym 6.BYWA
4.Wchodzisz w trenig > ogólny następnie trenig pozycji zminiasz pozycje i już .
5.Pewnie że tak.
6.Bardzo szkoda może kiedyś tak bedzie.
7.Nie masz odpowiedniego piłkarza na mentora .
8.Oczywiscie ze sie da ale potrzeba dobrych transferów i szcześcia i wtedy sie uda .
9.W drugim sezonie przejdzie na 100% ale w pierwszym raczej NIE .
10.Ważną role graja morale, podejscie zawodników, rozmawa ...
11.Ja gram caly sezon jedną taktyką ale w drugim sezonie juz zmieniam na inną.
12.Sprzedaj jakiegos zawodnika który nie bedzie u ciebie grał nawet za 10 mln i wtedy za 20 mln mozna kupic juz jakąś gwiazde.

Post pomocny

pablito565 Młody aktywista

0
14.03.2007 20:45    #21
mkanius jaki ty mądry jestes abram ukradł 3/4 rosji najpierw mysl potem pisz wiem że to moze byc żart ale troche głupi;/

Post pomocny

mkanius Przodownik pracy

0
14.03.2007 20:54    #22
sorki nie ukradł tylko okradł

Post pomocny

mkanius Przodownik pracy

0
14.03.2007 20:54    #23
juz pablito zadowolony??

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution