powołania do reprezentacji.

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.02.2007, 09:04    Pytanie
Witam. Mam Pytanie czym kierujecie się podczas powołań do drużyny narodowej?
Czy wystarczy patrzeć tylko na atrybuty i morale ?
czy ma znaczenie fakt iż dany zwodnik nie gra w klubie ?

Behemot Młody aktywista

0
12.02.2007 09:25    #1
Prowadzę Polskę U21 więc najważniejszym kryterium dla mnie jest ...wiek piłkarza :) Z meczu na mecz wykruszają mi się najważniejsi zawodnicy, którzy są już za starzy, więc po mału zacząłem podbierać graczy z U19 (w perspektywie ME i trzeba jakoś w miarę stały zespół złożyć).
Generalnie zasada jest podobna jak w klubie - oczywiście poza wiekiem - patrzę na kluczowe umiejętności danego piłkarza - są takie dla każdej z pozycji. Patrzę, na jakiej pozycji ma 18-20 i tylko na takiej go wystawiam. Jak mam dwóch porównywalnych graczy - patrzę, który gra częściej w swoim klubie i ew. jaki to klub, w jakiej lidze etc. Ważna jest też kondycja i (tu niestety podpatrzone w FM Genie) to, jak sprawuje się w meczach o stawkę. I tyle. Na razie mam szansę na zakwalifikowanie się do ME (pierwsze miejsce w grupie, 5 punktów przewagi nad Szwecją, 2 mecze do końca kwalifikacji, po 7:0 i 6:0 z Łotwą... :)

martin Przodownik pracy

0
12.02.2007 09:44    #2
po pierwsze to atrybuty po drugie forma po trzecie kondycja.

Użytkownik uznał post za pomocny

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
12.02.2007 09:46    #3
ja patrze na atrybuty, morale, aktualną kondycje, oceny w meczach ligowych

wazne jest, aby zawodnik gral w klubie, bo wtedy nie bedzie mial brakow kondycyjnych

Użytkownik uznał post za pomocny

MARAZM Młody aktywista

0
12.02.2007 09:59    #4
a w przypadku gdy zawodnik ma super atrybuty i jest idealnym kandydatem do gry na pozycji x i kraj nie ma lepszego zawodnika na ta pozycje a tak sie składaże w kubie mu nie idzie i ma słabe mortrale . Czy wtedy warto dać szanse innemu słapszemu z lepszym morale i wynikan=mi czy postawic na gwiazde ? Jakie są wasze doświadczenia ?
Czy gwiazdor ma szanse na dobry wystep mimo niepowodzeń w klubie ?
czy młodzian sie nie spali ?

0
12.02.2007 10:09    #5
ja, gdy mialem taką sytuacje, ze "gwiazda" nie grala w klubie i miala slabe morale to postawilem na mlodego, utalentowaneg zawodnika, przy czym nie wymagalem od niego jakiegos super wystepu, a on przeszedl moje nasmielsze oczekiwania i dopoki "gwaiazda" nie grala w podstawowej jedenastce w klubie, do tego czasu stawialem na tego mlodego zaowdnika

0
12.02.2007 10:11    #6
aha, wazne jest jeszcze aby ten mlody zaowdnik gral w klubie i mial wysokie oceny w meczach o stawke

kurak69 Przodownik pracy

0
12.02.2007 10:15    #7
wlasnie najwazniejsza jest forma, a dopiero potem atrybuty. Pilkarz o gorzszych atrybutach jezeli jest w lepszej formie od tego z lepszymi atrybutami prawdopodobnie zagra lepiej w meczu reprezentacji.

martin Przodownik pracy

0
12.02.2007 10:28    #8
czasem lepiej jest postawić na "młodego wilczka" niż na gwiazdę bo może się on okazać w danym meczu lepszym od tej gwiazdy.oczywiście gdy jest w lepszej formie

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
12.02.2007 17:07    #9
ważne są umiejętności, forma i również gra w klubie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution