interakcja z menadzerem

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.02.2007, 09:24    Pytanie
cześć . Koledzy jak często korzystacie z opcji iterakcji z menadżerem (czy używacie komentarzy uszczypliwych negatywnych czy pozytywnych) Jakie to niesie skutki ??
kiedy je stosować ?

lomai Partyzant

0
05.02.2007 09:30    #1
To zalezy od sytuacji. Jesli np. zalezy mi na zawodniku danego klubu to staram sie z danym managerem zaprzyjaznic co moze ulatwic sprowadzenie pilkarza ;) a poza tym czasami kieruje sie tez osobistymi sympatiami ale to juz takie moje widzi mi sie ;) Aha no i czesto tez komentarze wplywaja na morale Twoich zawodnikow takze o tym tez pamietaj :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
05.02.2007 09:32    #2
ja uzywam interakcji z menadzerem kiedy mnie inny menadzer sprowokuje.interakcja wplywa na stosunki obu menadzerow ze soba

kurak69 Przodownik pracy

0
05.02.2007 09:33    #3
ja zawsze uzywam zrownowazonych komentarzy, czasami tylko pozwalam sobie na cos bardziej kontrowersyjnego. Zauwazylem tez ze kozaczenie potrafi wzbudziec u przeciwnikow taka agresje ze na meczu potem nieodpuszcza. JA staram sie niezaogniac sytuacji ale media mam juz: 18

martin Przodownik pracy

0
05.02.2007 09:34    #4
jeżeli powiesz coś nie tak to marale spadają ale jeżeli czasem powiesz zawodnikom przed meczem że wieżysz w wygraną wtedy oni też uwieżą.ale ja tego nie używam zbyt często

MARAZM Młody aktywista

0
05.02.2007 09:47    #5
o.k Czy stosować przed każdym meczem czy np.tylko z rywalami(prowokacja) albo jak w moim przypadku gra o utrzymanie prowokować tylko rywali którzy równierz walcza o utrzymanie ( kilka razy wykorzystałem uszczypliwych komentarzy i moi zawodnicy zareagowali że chcą kroczyc od zwyciestwa do zwyciestwa) a rywale stracili wiare że moga sie utrzymać innym razem natomiast rywale chcieli udowodnic że się myle i zrobią wszystko żeby sie utrzymac od czego to zależy ?

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.02.2007 10:48    #6
Ja stosuję interakcję z menedżerem jeżeli mecz jest bardzo ważny i może zaważyć na mojej albo drużyny kareirze np. Deportivo-Valencja czy Deportivo- AC Milan.
Czasami stosuję także gdy zespół gra dobrze ale nie potrafi się przełamać.
Jeżeli przeciwnik(menedżer) mówi coś o mnie i drużynie to staram się intuicyjnie dobrać komentarz albo w ogóle go nie dobieram.

Użytkownik uznał post za pomocny

kurak69 Przodownik pracy

0
05.02.2007 11:59    #7
Ja nigdy nie prowokuje slabeluszy bo moje intereakcje z ich managerem mobilizuja ich i potem mam problemy. Z zespolami ktore sa ode mnie lepsze wchodze w interreakcje ale nie kozacze za bardzo zeby sie u mnie w zespole niepopsula atmosfera.
Nigdy niechwale menagerow zespolow przeciwnych - zle to wplywa na morale mojego zespolu - maja zastrzezenia ze chwale rywali.

Nie za czesto tez chwale swoich zawodnikow po meczach. raz na 3 mecze jezeli kos w tych 3 meczach sie wyroznil.

Użytkownik uznał post za pomocny

sachen Młody aktywista

0
05.02.2007 13:32    #8
@kurak69
ale jeżeli pochwalisz innego menedżera i on odpowie tym samym, gracze będą się cieszyć że masz uznanie wśród innych menedżarów, na które zasługujesz :)

kurak69 Przodownik pracy

0
05.02.2007 14:17    #9
@sachen
rzadko mi sie to zdarza w polskiej lidze

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution