dodatkowe klauzule przy podpisywaniu kontraktu z zawodnikiem

MARAZM Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2007, 09:46    Pytanie
Siemka pytanko czy stosujecie klauzule premia za występ przy podisywaniu kontraktu z zawodnikami którym nadajecie staatus pierwszy skład lub zawodnik kluczowy ?

Jakie klauzule warto stosowac a których unikac ?

NaVaR Partyzant

0
31.01.2007 09:51    #1
Ja stosuje dla kazdego premia za wystep i pozniej w zaleznosci od pozycji te inne klauzule i zawsze to stosuje bo jak nie dawalem to ci lepsi pilkarze nie przychodzili. Zawsze tylko kasuje podwyzke pensji zeby jej nie bylo i juz.

NaVaR Partyzant

0
31.01.2007 09:53    #2
a i w ligach w ktorych nie trzeba kasuje tez oferte minimalna za ktora mozna kupic zawodnika a w hiszpani daje wysoka by mi ich nie wykupiono za szybko

sajens Partyzant

0
31.01.2007 11:00    #3
Ja stosuje klauzule, gdyż może to zmotywowac piłkarza do lepszych występów:] Dla bramkarza warto dać za czyste konto, dla pomocnika i napastnika za asyste i za gola. Ja z reguły nie daje za występ, ale jak kupuje jakiegoś młodego wilczka, który nie od razu będzie miał miejsce w składzie to daje mu premie za występ. Jak nie grasz w najwyższej klasie rozgrywkowej to daj piłkarzom premie podyższenia zarobłow przy awansie

Użytkownik uznał post za pomocny

kurak69 Przodownik pracy

0
31.01.2007 11:16    #4
wg mnie najwazniejsza jest premia za zwyciestwo. Wole proponowac nizsze kontrakty a lepsze premie za zwyciestwo. W koncu co lepiej mobilizuje niz kasa...

Użytkownik uznał post za pomocny

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
31.01.2007 12:45    #5
U mnie zawodnicy zawsze przy podpisywaniu kontraktów upominają się o premię za występy, ale zawsze ją zastępuję premiami za zwycięztwa, co chyba ich dodatkowo mobilizuje:)

Behemot Młody aktywista

0
31.01.2007 14:12    #6
Zauważyłem, że nowi gracze sprowadzani do klubu bardzo często nie chcą podpisać kontraktu, jeżeli nie dostaną premii za występ - ale w sytuacji, gdy na ich pozycji jest w klubie duża konkurencja. Miałem tak u siebie - sprowadziłem kilku graczy na środek i boki obrony, na defensywnego pomocnika (więc pozycje mieli zbliżone) i mimo, iż w dwóch przypadkach zakup był jako piłkarz kluczowy - zawodnicy nie chcieli zrezygnować z premii za występy, mimo iż mieli w kontrakcie także klauzule za zwycięstwo, roczną podwyżkę etc.

Mattii Przodownik pracy

0
31.01.2007 14:18    #7
Młody zawodnik - klauza za występy i możesz ewentualnie za bramki,asysty
Pomocnik,Napastnik - za zwycięstwo,bramki,asysty
Obrońca Środkowy - za zwycięstwo
Obrońca boczny - za zwycięstwo,asysty
Bramkarz - za zwycięstwo,czyste konto

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.