Save niechce sie wczytać!

Archie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2007, 12:05    Pytanie
Gram sobie Wisłą w FM07 juz 4 sezon. Zapisuje gre tak jak zawsze, zapisała sie a za chwile komputer sie zawiesił i musiałem zresetowac. Po włączeniu gry po resecie niemoge wczytac gry. Niby jest dobrze ale pasek wczytywania w ogóle sie nierusza i jest na 0 cały czas a po chwili wyskakuje mi okienko: zapisana gra niemoze zostac wczytana. Od czego to moze być? Co mam zrobić zeby naprawic ten save?

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
30.01.2007 12:07    #1
Użyj może save cleanera, jeśli to nie pomoże to po prostu save padł i nic nie da się już z tym zrobić:(

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
30.01.2007 12:20    #2
Widocznie save się nie zapisał do końca, a jedynie do jakiejś części. Często tak się zdarza i trzeba umieć z tym żyć ;) Być może, jak zaznaczył Pedro, Save Cleaner coś pomoże. Inaczej będziesz musiał rozpocząć nową grę.

ukash07 Partyzant

0
30.01.2007 12:31    #3
gram w managera od wersji 05 do 07 i mialem tak kilkakrotnie niestety seve nie jest do odzyskania czasami tak sie zdarza ze komputer sie wcale nie zawiesza a nasz gra jest wczytywana dluzszy okres niz zawsze zalecam w pozniejszych przypadkach cierpliwosc i rozpoczecie nowej gry bo niestety nic z tym nie da sie zrobic

krolik_vv Młody aktywista

0
30.01.2007 13:35    #4
Miałem podobną sprawe, po zapisaniu wyłączałem szybko listwą (wiem że głupie, ale taka konieczność) i potem save już nie wchodził :( przykro mi, ale chyba nie da się nic zrobić, chyba że masz inne zapisy

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
30.01.2007 14:04    #5
Ludzie róbcie kopie zapasowe save'ów. Mi też ostatnio pojawił się niebieski ekran podczas save'owania i sytuację uratowała mi kopia zapasowa. To jedyny lek na nie zapisane gry.

gilinho Partyzant

0
30.01.2007 14:59    #6
Nie.... ja mam inny lek... działającący w 90%. Po resecie kompa często włącza się program prawdzania dysku w poszukiwaniu błędów... Kilka razy spotakała mnie podobna rzecz, zresetowałem ponownie kompa (bo nie wiem jak inaczej włączyć ten program;>;) i wszystko było ok... Spróbuj

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

0
30.01.2007 15:11    #7
Myślisz o scan dysku?
Nie wiem czy to pomoże na nie zapisanego save'a.
Opiszę wam ciekawostkę. Jakiś czas temu wydawało mi się, że padł mi save. Zrestartował mi się komp. Co się okazało FM sam stworzył kopię zapasową nazwaną "Blyth backup" . Spotkaliście się z czymś takim?

Archie Partyzant

0
30.01.2007 21:10    #8
Posłucham sie Wujka Przecinaka i będe robił kopie zapasowe... bardzo mi szkoda tego sava bo miałem juz taki skład, tyle talentów, wczystko na cacy, konczyłem 3 sezon i 4 zapowiadał sie naprawde niezle a tu masz... ;| ehh... ;/ save cleaner nie pomógł ;/

SyZtem Przodownik pracy

0
30.01.2007 21:32    #9
[quote=Wujek]Co się okazało FM sam stworzył kopię zapasową nazwaną "Blyth backup" . Spotkaliście się z czymś takim?[/quote]
Zdarzyło mi sie tak 2 razy i było to dla mnie miłe zaskoczenie :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.