Taktyka

solskier Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.01.2007, 16:03    Pytanie
Witam wszystkich chce poprosic o pomoc nie wiem czy ustawić w nastawiniu drużyny pułapke ofsajdową czy lepiej cofnąć obrone mam tez ustawione kontrataki aa gram Man Utd więc obrońców mam raczej szybkich.Mam jeszcze jedno pytanie co do gry na odgrywajacego co myślicie o tym i czy to sie sprawdza przy takich napastnikach jak w United ????I ostatnia prośba o jakiś talent na def pomocnika.DZIEX

lajkon Partyzant

0
16.01.2007 15:23    #20
A ja gram Wisłą... 4-4-2 bez rozgrywającego i odgrywającego, do ataku na skrzydłach włączają się boczni obrońc (Kuba u mnie gra w obronie z powodu kontuzji Baszcza)obrona delikatnie cofnięta, zastawiam pułapki ofsajdowe, nastawienie mocno ofensywne... ścisłe krycie, kontrataki i się śmiga... co prawda obecna sytuacja życiowa (studia) pozwoliła mi rozegrać niecały sezon, ale Wisła gra w półfinale pucharu UEFA... więc

eaters Młody aktywista

0
16.01.2007 16:23    #21
!Drogi wrobel86zzyzx! Nie mylę pojęć. Chodzi mi o odgrywającego. Może być niski, ale np. bardzo szybki. Wtedy w ustawieniach ‘podania na ODGRYWAJĄCEGO’ zmieniasz z ‘na głowę’ na ‘na dobieg’. Z tym że w takim wypadku zmienia się de facto jego rola w taktyce, bo ów odgrywający przestaje być tym który oddaje jeszcze komuś piłkę, a staje się najbardziej wysuniętym napastnikiem, który dzięki dużej liczbie prostopadłych podań na dobieg i swojej szybkości staje często sam na sam z bramkarzem rywali. Taki Odgrywający spełnia inna role niż wysoki odgrywający który głową przedłuża podania do ostatniego napastnika.

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.01.2007 21:16    #22
talent na defa-Felipe Bastos lub Tomas Svok a do Manu UTD to Javier Mascherano

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution