Problem z transferami

Rambac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2006, 18:31    Pytanie
Gram 2 ligowym polskim klubem jestem juz w ekstraklasie zakfalifikowałem sie do pucharu uefa a nawet polscy zawodnicy nie chca do mnie przychodzic. Mam problemy ze sciagnieciem nawet najlepszych zawodników z 2 ligi nie wiem dlaczego. moze mi ktos to wytłumaczyć ?

stanley Partyzant

0
29.12.2006 09:00    #10
Moze sam Messi by chcial do mnie przyjsc, tyle ze nawet nie mialem okazji zaproponowac mu konktraktu bo Irrureta odrzucal wszystkie moje oferty, a jako glowne uzasadnienie podawal, ze nie darzy mnie sympatia. Teraz powrocil na stanowisko Rijkard wiec moze on sie da "zlamac" :)

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.12.2006 09:13    #11
Ekhm... stanley, szczerze mówiąc(pisząc), nie wiem czego się czepiasz. Jasne chyba jest, że nie tylko ty chcesz mieć gwiazdy i świetnych zawodników w swoim zespole, ja też bym nie sprzedał Rooneya, ani Messiego za 100mln. W końcu kogo lepszego miałbym kupić? Są w tej grze inni zawodnicy równie świetni, ale potrzeba im trochę czasu.
Rambac to samo tyczy się ciebie. Chociaż wątpię w to, żeby tacy piłkarze woleli by siedzieć w 2 lidze.

stanley Partyzant

0
29.12.2006 09:37    #12
Menedzer5 - Chodzi mi o to, ze manager to gra, w ktorej budujesz ekipe taka, jak Ty chesz grac. We wczesniejszych managerach dalo sie kupic praktycznie kazdego zawodnika, nawet tych najlepszych i najdrozszych tylko trzeba bylo TROSZKE odczekac i grubo zaplacic. Ale po 3-4 sezonach dalo sie wyciagnac najwieksze gwiazdy. A tu co ? Nie da sie. A przeciez o to w tej grze chodzi, ze sobie zbudowac wlasna ekipe. To nie jest rzeczywistosc tylko gra komputerowa. A skoro Ty jestes taki wszechwiedzacy to podaj mi kogos, kto moze grac na OPS zamiast Messiego, no i jakiegos napastnika, ktory bedzie gral jak Rooney. Czekam...

tuptus Młody aktywista

0
29.12.2006 10:07    #13
Ale gra komputerowa, która jest symulacją pracy managera. Dąży do realizmu, a słyszałeś, żeby Man Utd. czy inny wielki klub chciał sprzedać swoje asy?

stanley Partyzant

0
29.12.2006 10:18    #14
Wiadomo, ze nikt nie chce sprzedawac swoch kocurow, ale jaki byl by wtedy sens gry, skoro nie mozesz kupic zadnego zajebistego zawodnika bo klub nie chce go sprzedac ? Zastanow sie troche nad tym co piszesz. Kto by chcial sprzedawac gwiazde ze swojego skladu ? Ale to jest gra i na tym wlasnie polega manager.

0
29.12.2006 10:25    #15
Stanley, sorry ale to ty zastanów się co piszesz! Gra dąży do realizmu jak to napisał tuptus. Aha jeżeli ty nie jesteś taki "wszechwiedzący" to sam sobie znajdź jakiegoś piłkarza na OPŚ. Przecież jesteś menadżerem, nie!

0
29.12.2006 10:28    #16
Znalezłem malutki błąd na tej stronie. Otóż Grzechoo tylko(i aż) upomniał, użytkowników a w ikonce przy temacie, pojawiło się, że ekspert już udzielił odpowiedzi.

sefko1 Przodownik pracy

0
29.12.2006 11:29    #17
@stanley
Jest co najmiej kilku graczy, którzy mogą godnie zastąpić wspomnianych przez Ciebie graczy (pedro Leon, dos santos, ben arfa, bojan, aguero i pewnie z tuzin regenów). Dla mnie fakt, że są zawodnicy których nie można kupić dobrzez świadczy o FM-e. Im lepiej odwzorowywuje to rzeczywistość tym lepiej. Pamiętaj, że celem managera jest dążenie do doskanałości a nie jej osiągnięcie. Potem gra stanie się nudna.

kubuś Partyzant

0
29.12.2006 12:42    #18
wy gracie samymi potężnymi klubami ja gram naszym polskim klubem i dobrze mi idzie :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution