Problem z transferami

Rambac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2006, 18:31    Pytanie
Gram 2 ligowym polskim klubem jestem juz w ekstraklasie zakfalifikowałem sie do pucharu uefa a nawet polscy zawodnicy nie chca do mnie przychodzic. Mam problemy ze sciagnieciem nawet najlepszych zawodników z 2 ligi nie wiem dlaczego. moze mi ktos to wytłumaczyć ?

stanley Partyzant

0
28.12.2006 19:15    #1
A mnie ogolnie w transferach wkurwia to, ze nie mozna zadnego lepszego zawodnika kupic. A to jest manager i przeciez chodzi o to, zeby budowac wlasna ekipe. Proponowalem po 100 mln $ za Rooney'a, Kake, Messi'ego, Ibrahimovic'a i zaden nie chcial przyjsc. Jakas paranoja ! :/

Mattii Przodownik pracy

0
28.12.2006 19:22    #2
a zacząłeś już następny sezon czy nie nacisnij "kontynuj" i czekaj

a co do stanley to wiesz nie wiem o co ci chodzi to klub odrzucil twoja oferte czy zawodnik odrzucil oferte kontraktu??A wogole jakim klubem grasz ze chcesz kupic takie gwiazdy bo wymieniels samych najlepszych z mlodego pokolenia a ich kluby to (MAN UTD,MILAN,BARCELONA,INTER,więc z najlepszych klubów zostałó ci Chelsea,Lyon,Bayern.

stanley Partyzant

0
28.12.2006 19:27    #3
Mattii - Gram Realem Madryt, wlasnie rozpoczalem 7 sezon. Dziwisz sie, ze ruszam po takie nazwiska ? Jesli chcesz to moge dac Ci screena z moja ekipa to moze zrozumiesz czemu wybieram typow z najwyzej polki. Cristiano Ronaldo udalo mi sie kupic po 4 sezonie za 70 mln $, za Podolskiego dalem 85 mln $. Wymienilem prawie caly 1-wszy sklad zeby stworzyc mniej wiecej taka ekipe jaka chcialem. Prawie dlatego, ze glownymimi celami byli Rooney i Messi, tyle ze nie jestem w stanie ich kupic bo klub ich poprostu nie chce oddac. I to mnie wkurwia.

SyZtem Przodownik pracy

0
28.12.2006 19:28    #4
rambac wejdź w Menadżer->Wyszukiwanie->Filtr i ustaw "Poproś asystenta o usunięcie nierealistycznych celów transferowych" (inaczej to brzmi, ale na pewno będziesz wiedział o co chodzi) i tam masz zawodników którzy na 99% będą chcieli do Ciebie przyjść

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
28.12.2006 19:48    #5
Stanley, trochę klutury, bez bluzgów.

stanley Partyzant

0
28.12.2006 19:50    #6
Ok.

hoody Przodownik pracy

0
28.12.2006 20:20    #7
Stanley- Jeśli chcesz zeby Messi do ciebie przeszedł to złóż (dobrze napisałem?) propozycje Barcie taką jaką on ma sume odstępnego w kontrakcie bo w klubach Hiszpańskich każdy ma taką klauzule! Ale uprzedzam że są to zazwyczaj bardzo wysokie kwoty! Pozdro

stanley Partyzant

0
28.12.2006 20:27    #8
hoody - Wiem, ze w lidze hiszpanskiej obowiazuje klauzula, ale niestety Messi podpisal kontrakt i ma w nim zawarta klauzule na 230 mln $ wiec jest to suma niemozliwa. Kiedy okazuje zainteresowanie to jest mile zaskoczony i mysle, ze sam osobiscie chcialby do mnie przyjsc. No zobaczymy, bede probowal.

msinter Młody aktywista

0
28.12.2006 22:09    #9
Ale każdy ma swoją cenę. Laporta powinien zaakceptować kwotę ok. 60 mln euro za Messiego, bo ja np. kupiłem za tyle Henry`ego czy Fabregasa...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.