"Zapisana gra nie została wczytana"!

jezier2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.12.2006, 16:46    Pytanie
Hej.Szukałem na suflerze podobnych tematów ale niebylo w nich odpowiedzi co należy zrobić. A więc tak. Włączam FM2007 wybieram opcję wczytaj ostatnią gre jak zwykle i wyskakuje mi taki komunikat "Zapisana gra nie została wczytana"!!!!!!!! i wraca spowrotem do głównego menu. Kilka dni temu miałem podobny problem tylko utworzył mi się jakiś plik z nazwą save i(backup) wczytałem grę z tego i było wszystko oka więć się tym jakoś nie przejmowałe. A tymczasem dziś wczzytuje gre i wyskakuje znowu to samo :(:( i tym razem nie ma już pliku (backup):(. Robiłem Scan-disc dysku na którym jest save ale nic to nie dalo... Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź...

gilinho Partyzant

0
20.12.2006 21:03    #10
Miałem podobny problem w FM 2006. Przez przypadek odkryłem taki sposób: gdy zresetuje się kompa wtedy po załadowaniu systemu włącza się sprawdzanie dysków. Sorki, ale nie mam pojęcia jak się je inaczej uruchamia niż przez reset :P To sprawdzanie naprawiało mi zawsze pliki. Jeśli wyłączyli mi prąd podczas gry i save mi sie nie ładował, resetowałem kompa, sprawdzało mi dyski i potem wszystko było git:)

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.12.2006 21:12    #11
gilinho nie zawsze sie sprawdzanie włącza
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

wojciak Partyzant

0
21.12.2006 02:16    #12
"gdy zresetuje się kompa wtedy po załadowaniu systemu włącza się sprawdzanie dysków. Sorki, ale nie mam pojęcia jak się je inaczej uruchamia niż przez reset :P"

Wchodzisz w Mój komputer --> klikasz na ikonkę dysku C: i wybierasz Właściwości --> zakładka Narzędzia --> pierwsza opcja - sprawdzanie błędów --> klikamy na Sprawdź.
Zaznacz "ptaszkiem" (:p) obie dodatkowe opcje sprawdzania i... Rozpocznij :)

Warto też co jakiś czas zrobić Defragmentację... to podnosi wydajność kompa i FM szybciej działa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution