Liga Mistrzów i Puchar Uefa wygrwanie przeciętnymi zespołami

roma Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2006, 18:39    Pytanie
Witam

Moi kumple grają Polską ligą i wygrywają bez problemu Ligę Mistrzów czy też Uefa.Dam przyklad kumpel gra Wisłą Płock kupił 3-4 polskich piłkarzy i wygra Lm czy też Uefa a ja siędze i się meczę w Lm dochodze do 3 rundy i klapa albo Puchar Uefa wyjde z fazy grupowej i znowu klapa co jest nie tak kupuję 2-3 płikarzy i niby jest git,co robię nie tak??taktyka zaczłoem grać 4-4-2 a Defesive a może moi kumple bawią się edytorami i wygrywają LM

giersik Przodownik pracy

0
18.12.2006 18:41    #1
Może twoi kumple są wybornymi taktykami ?? Ale pewnie używają edytorów, albo chwytają się nieczystych zagrań. Po ilu sezonach wygrywają LM ??

RIzzo Partyzant

0
18.12.2006 18:42    #2
Grają systemem Save&Load i nic dziwnego:) bądź cierpliwy... bardzo ciężko jest wygrać polskim zespołem cokolwiek w Europie :) ja po pierwszym sezonie zaczynam LM Widzewem i mam nadzieję wejść do fazy grupowej:P Moim zdaniem powinieneś bardzo dużo pieniedzy zainwestować w baze treningową by samemu sobie "tworzyć" bardzo dobrych piłkarzy- nikt z Anglii czy Włoch do Ciebie nie przejdzie:P W końcu efekty muszą przyjść

norbi Partyzant

0
18.12.2006 19:08    #3
Rizzo ma racje :] inwestowac z baze treningowa i szkolke mlodziezowa to podstawa w polskiej lidze. Bo ze sprowadzeniem jakis konkretnych grajkow to roznie bywa i to moze byc malo na puchary. Chociaz bialoruska brac moze w tym pomoc :) i nawet sie zdziwilem ze Guarin do mnie przeszedl, licze jeszcez po malo, ze moze w przyszlym sezonie Tomas Sivok mnie wzmocni, ale to marzeniaaa chyba nierealne. (gram wisla)

SyZtem Przodownik pracy

0
18.12.2006 19:11    #4
norbi: Sivoka nie sprowadiisz, choćbyś dawał mu 60k tyg. euro.. ;)
Co do tematu, nie wierze, że twoi koledzy uczciwie po kupnie 3-4 piłkarzy wygrywają eurpoejskie puchary.. To niemożliwe

wrobel86zzyzx Młody aktywista

0
18.12.2006 19:22    #5
Graja systemem save przed meczem i load gdy cos jest nie tak!!! moge sie zalozyc no chyba ze mamy nowa generacje ( z calym szacunkiem dla ŚP PANA KAZIMIERZA ) trenerow Górskiego i Gmocha jak tak to wsadzaj kolegow do pociagu i do kolonii na szkólke trenerska :-) :-D

roma Partyzant

0
18.12.2006 19:41    #6
hehe to pewnie z 100 razy biorą Load :P ja tam inwestuje w młodzież :D szukam po niższych ligach

norbi Partyzant

0
18.12.2006 19:46    #7
SyZtem. Ehh poludzic sie mozna :)

xpris Młody aktywista

0
18.12.2006 21:21    #8
Prawdę mówiąc jest to bardzo trudne zadanie, ale wykonalne.
Mi udało się dostać Legią do półfinału z którego niestety odpadłem.
Ale nie stosowałem metody save - load.
Ale polski klub bez poważnych wzmocnieć nie może myślec o tym celu.

przeno Partyzant

0
18.12.2006 21:26    #9
Witam. Moim zdaniem jest wiecej mozliwosci osiagniecia takich wynikow, nie tylko save-load. Znam takich, ktorzy pzy wyborze lig wybieraja najsilniejsze 5 lig europejskie, a potem to juz lekko. Wystarczy przed waznym meczem wybrac opcje "Dodaj menadzera" i wygrywamy bez klopotu i to wysoko. Sam kiedys sie tak bawilem, ale nie polecam. Szybko sie nudzi. Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.