Atrybuty a trening

Yodassss Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2006, 23:28    Pytanie
Jest wiele tematów o treningach, jak i o atrybutach. Ja nie zamierzam pytać o to, jaki reżim ustawić or sth. Moje pytanie jest trochę inne ...
Jakie atrybuty są przypisane do jakich "ogólników treningowych". Chodzi mi o to, jaki trening ćwiczy jaki atrybut, bo w fm jak przytrzymam myszkę nad treningiem siłowym, to pokaże się góra trzy atrybuty i dalej "itp.". A ja chciałbym wiedzieć dokładnie, jakie atrybuty trenuje siła, aerobik, atak, strzały, stałe fragmenty gry, obrona, panowanie nad piłką i cała reszta. Mógłby ktoś dokładnie rozpisać? Z góry dziękuje :)

Yoonec Młody aktywista

0
11.12.2006 21:12    #10

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
12.12.2006 03:02    #11
lookass - najbardziej prawdopodobną przyczyną tego, że przegrywasz jest taktyka. W FM 2007 już nie ma tak, jak w poprzednich wersjach, że jedna taktyka jest na wszystkich przeciwników. Taksę trzeba zmieniać i ustawiać pod każdego przeciwnika - a to przyszyć komuś łatkę, zagęścić środek pola, raz grać slrzydłami, a innym razem rozgrywać przez środek...

Bardzo często też można przegrać mając super zawodników, a grając z jakims outsiderem, ale na wyjeździe. Bardzo złym pomysłem (Wyjazd) jest granie od początku ofensywnie. Warto zacząć umiarkowanie, bądź defensywnie i grą z kontry, a gdzieś tak około 15-20 minuty wrócić do normalnej taksy...

Porady banalne i oczywiste, ale warto o nich pamiętać przed KAŻDYM meczem.
Pozdrawiam

serme Proletariat

0
12.12.2006 07:55    #12
rapechuck nie zgodze sie z Toba probowalem grac tak jak mowisz o zawsze konczyly sie tragicznie... 1 lub 2 bramki w plecy po 15 minutach... zaczalem sie baiwc... i zaczalem grac ofensywnie na wyjazdach i efekt jest bardzo kozystny:) nalezy oczywiscie pamietac jaka druzyne sie prowadzi i z kim sie gra:) ja gram Legia wiec extraklasie zawsze gram ofensywnie:)

lookass Partyzant

0
12.12.2006 17:40    #13
Wielkie dzięki za rady i za link!

TZ - to już mi się przytrafiło (ta porażka 7 : 0 ) gdzies z dwa tygodnie temu. Ale po tym meczu zbeształem piłkarzy i po następnym ligowym grałem z Lyonem z którym wcześniej przegrałem 5 : 0 (dwie czerwone w plecy) i wygrałem o dziwo 1 : 0 (taksa zupełnie inna defensywna a pod koniec meczu to była obrona Częstochowy :D ) jednak potem znowu zacząłem przegrywać...

lookass Partyzant

0
12.12.2006 17:42    #14
Zapomniałem dodać, że grałem Slovanem Liberec i dla mnie był to wielki sukces w LM :D

Yodassss Młody aktywista

0
12.12.2006 18:17    #15
W końcu jednak odpowiedzi na pytanie się nie doczekałem ... To może inaczej, pod jaki trening podchodzi skoczność, ustawianie się i gra głową, czyli statystyki ważne dla wysokiego napastnika?

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.12.2006 19:20    #16
skoczność- aerobik
ustawienie się- taktyka
a gra głową i reszta przydatnych napastnikowi umiejetnosci to przede wszystkim strzały

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution