Strona

Trening

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.12.2006, 15:30    Pytanie
Otoz w klubie to ja zajmuje sie treningiem. Ustawilem zajecia dla juniorow i teamu pierwszego przydzielilem trenerow ustawilem intensywnosci porozdzielalem na grupy kopaczy - wszystkim graczom staty ida w gore. Tutaj moje pytanie. Dlaczego skoro ustawilem dobry trening i ma on wplyw na podnoszenie umiejetnosci i na forme graczy to wspolczynnik treningu przy moim profilu managerskim nadal (jak na poczatku gry) jest rowny 14? Czy moze ktos mial wiecej punktow?

NaVaR Partyzant

0
17.05.2007 12:07    #60
Prosze mi tez przyslac jakis dobry trening navar_(at)_op.pl
dzieki

fudi Przodownik pracy

0
17.05.2007 12:43    #61
prawie same partyzanty o ten trening proszą ;]....
Ludzie pwiedzial ze mu sie nie chce to go ine zameczajcie...
jest pelno treningow dobrych (poszukajcie na forumcm.net) wystarzczy tylko chciceć poszukać.
pozdrawiam

bury86 Młody aktywista

0
17.05.2007 14:43    #62
PO co szukac treningii:/ przeciez duzo lepiej zrobic wlasny i miec pozniej satysfakcje ze sie udalo!! Ja sam zrobilem treningi dla kazdej pozycji, dla juniorw i trening po kontuzjach, co jakis czas cos lekko zmienie, w zaleznosci od potrzeb i ligi i zero problemow, wszystko rosnie, bardzo malo kontuzji!! Trzeba chciec a nie na latwize isc jak wiekszosc tutaj,20-30min i masz na kazda pozycje trening. A jak nie bedzie dobry za 1 razem to za 2 czy 3 wkoncu sie uda.
Fudi7 - ja tez partyzant =) wiec nie kazdy idzie na latwizne.
Pozdro.

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution