Budżety w premiership

BOSS155 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.11.2006, 19:01    Pytanie
Czy nie uważacie że budżety zespołów z premiership są zaniżone? Chcę zacząć grę West Hamem a stan ich konta wynosi 5 mln euro a gdy jeszcze wydam 2.5 mln na transfery to budżet zmniejszy się o 50%. Wcześniej grałem 1 sezon Portsmoutch i tam stan konta wynosił ponad 40 mln a budżet transferowy 29 mln a i tak na koniec sezonu byłem ponad 10 mln na minusie to co to dopiero będzie w West Hamie. Dla porównania grając w Bundeslidze Borusią M'gladbach tam miałem początkowy stan konta 10 mln euro i w przeciągu 2 sezonów nie odnosiłem żadnych strat a mój budżet zwiększył się 3 krotnie.
Czy nie uważacie że to jest jakieś dziwne? I czy te budżety ulegną jakimś zmianom po wydaniu łatki?

Demon79 Młody aktywista

0
25.11.2006 20:34    #10
Większość klubów w premiership jest w stanie zarobić przynajmniej 50mln na czysto w sezonie. Bez ligi mistrzów. Więc nie przesadzajmy :)

BOSS155 Partyzant

0
25.11.2006 21:10    #11
Mi nie chodzi o to że ja sobie nie moge poradzić z takim budżetem tylko o to że te straty są chyba "troche" przesadzone.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
25.11.2006 21:21    #12
Mi się wydaje, że budżety klubów w FMie są różne od rzeczywistych. Ale stosunek ilości pieniędzy w klubowych kasach jest bardzo realistyczny.

efemowiec Młody aktywista

0
26.11.2006 03:47    #13
Do petr'a - z calym szacunkiem ale mowisz o Lechu Poznan? Ty serio na starcie miales 500 tysiecy czy zmieniles to w edytorze? Bo ja na samym poczatku mialem znacznie mniej. Do wszystkich - zgodze sie chyba co do tego ze w Premiership sa zamale budzety (nie mowie rzecz jasna o Man Utd czy Chelsea) raczej o klubach pokroju West Hamu Newcastle czy Wigan bo moze 5 milionow na polska lige to by bylo duzo ale pomyslce jakich graczy trzeba sciagnac aby ugrac cos w Premiership a jakie transfery wystarcza chocby na mistrzostwo Polski (oczywiscie nie mowie o jakichs wielkich zakupach ale co Anglia to Anglia i nie ma bata).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution