[quote="zachi"]Kisiel kładę na wszystko, jest bardzo pożywny i idealnie współgra z kawą, najlepiej rozpuszczalną. Trzeba jedynie znać proporcje, mociumpanie.[/quote]
Mam czasem taką (niestety?/na szczęście?) skłonność do nadużywania proporcji. A tak w ogóle to Twoje odwiedziny stolicy są aktualne czy zmieniły się plany?
[quote="rapechuck"][quote="Pucek"]Ale w Śląsku chyba słabo z fundamentami, czyli $?[/quote]
W Śląsku nie tylko z $ jest słabo, a w ogóle z własnością, bo tam "właściciele" odp****alają takie szopki, że to się w pale nie mieści. Jest sobie konsorcjum jakichś z**bów genetycznych (mieniących się 'bizmesmemami'
, którzy mają 51% własności i blokują wszelkie próby sprzedaży, a do tego zrywają wszelkie negocjacje z miastem. No po prostu nóż w kieszeni się otwiera.
Ale za to jest Ryota Morioka. I w sumie tyle z plusów. No i jest jeszcze król strzelców Mistrzostw Świata U-20 Węgier Bence Mervo, ale on jest tylko wypożyczony z FC Sion, więc tyle by z niego było...[/quote]
Śląsk służy właścicielom jako karta przetargowa w negocjacjach biznesowych z Wrocławiem? Myślę, że klub jest elementem jakieś samorządowej gierki politycznej. Przynajmniej tak wnioskuję z tła, o którym gdzieś tam czytałem, ale mogę się mylić.
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.04.2016 o godz. 23:03
Najnowsze posty