siema
więc teraz ja wyleje swoje żale na temat FM-a 2016.
przed najnowszym patczem 2,0 nie traciłem i nie strzelałem za dużo goli z "wrzutek w poole karne" jak tu opisywali inni aa żeby nie było gram taktyką 4 obrońców z tego boczni offensywni, 2 środkowych pomocników,2 skrzydłowych wysuniętych oraz 2 napastników...to raz
dwa inni narzekają na brak skuteczności napastników to nie mogę narzekać jeden ma więcej asyst niż bramek za to ten drugi ma 2-3 asysty a,za to bramek ładuje od groma np.32 mecze strzelił narazie 43 gole
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
3/4 goli swoich strzelałem grając środkiem...Zobaczymy jak to będzie po nowym paczu...
minusy które ja zauważyłem to...
jak to moi poprzednicy napisali to pensje dla zawodników których kupują są nie realne po 300-400 % więcej chcą nawet jak kupujesz np. z Lecha do Realu Madryt ( taki mały eksperyment zrobiłem)
następnie zauważyłem że moi obrońcy czy to środkowi czy boczni czy też nawet rezerwowi zbierają kartki na potęgę czy to żółte czy czerwone np. środkowy obrońca rezerwowy rozegrał narazie 20 meczy 3/4 z ławki dostał 9 żółtych kartek i 5 czerwonych :/
no i bardzo dziwna sprawa jak zawodnicy wracają z reprezentacji czy to meczy el.czy europy czy świata oraz sparingowych 1/3-1/4 zawodników którzy pojechali na kadrę wracają z kontuzjami i to średnio od 5 dni do 3-4 tyg. maks.
Jak ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tych moich minusów chętnie poczytam i spróbuję coś zmienić w swojej taktyce...
zresztą jestem ciekaw jak się będzie grało na nowym paczu jutro to sprawdzę dopiero
ps. Ci którzy wahają się kupić nowego FM-a 2016 gorąco polecam bo warto pomimo bugów...
Najnowsze posty