Wita. Mam prośbę aby ktoś zrobił klub Warta Sieradz. Mam jakiś dodatek który dodaję III ligę i niby jest ale chciałbym zagrać na: prawdziwych nazwiskach, prawdziwym logo, najlepiej prawdziwym stroju. Niektórym to zajmię chwilę. W razie czego moge podesłać dane zawodników gdyby były potrzebne.
[quote="DamiQ33"]Wita. Mam prośbę aby ktoś zrobił klub Warta Sieradz. Mam jakiś dodatek który dodaję III ligę i niby jest ale chciałbym zagrać na: prawdziwych nazwiskach, prawdziwym logo, najlepiej prawdziwym stroju. Niektórym to zajmię chwilę. W razie czego moge podesłać dane zawodników gdyby były potrzebne.[/quote]
Jako sieradzak oświadczam, że "niektórym to zajmie chwilę" nie jest prawdą Robiłem dla siebie Wartę do FM 2012 i całość zajęła mi chyba z dwa dni, nie licząc wcześniejszego zbierania danych o piłkarzach - dat urodzenia, wzrostów, wag, dokładnych pozycji - to nie jest coś, co bez trudu się znajdzie na poziomie trzecioligowym. O część musiałem wypytać nawet Świrka, jeśli wiesz, o kogo mi chodzi
Podrzuć te dane na, może uda mi się to znowu zrobić - zależy, na ile będą kompletne. Choć tak naprawdę wystarczyłoby, że sam byś odpalił edytor i te dane wklepał, bo edytor jest zwyczajnie banalny, a dodawanie zawodników to pestka.
Co do grafiki, to wszystko znajdziesz na stronie, wystarczy poszukać.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.10.2014 o godz. 17:43
Najnowsze posty