Jakim klubem powinienem rozpocząć rozgrywkę?

EloSxdd Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.05.2014 15:49    #7111
[quote="Nones"]@pawcio

Ja kiedy się wypaliłem grą średniakami to wziąłem Manchester United i powiem że grało się fantastycznie.
I o ile nigdy nie wygrałem LM z jakimś średniakiem to udało mi się to dopiero z Manchesterem gdzie w ciągu 3 sezonów wygrałem 2 razy raz ustąpiłem Bayernowi.
Więc myślę że fajnie się go prowadzi.
Można sprowadzić po sezonie Gareth'a Bale na skrzydło i wtedy tworzy się machina nie do zatrzymania przynajmniej w fm 12.
A jeśli nie chcesz ManU to Chelsea lub Arsenal ew. City.
Lub z Hiszpańskiej ligi Real lub Barcelone po prostu wybier jeden z 3 najlepszych zespołów w jednej z najlepszych europejskich lig :)
Jeszcze proponuje pobawienie się w dominację w danej lidze typu BATE.
Ostatnio zacząłem sezon Rosenborgiem i mam zamiar dominować absolutnie zdobywać wszystko co jest możliwe w Norwegii (akurat to oczywiste na tyle nie jest co w przypadku Bate bo Rosenborg aż tak nie dominuje w swojej lidze jak Białorusini)strz
Mógłbyś też spróbować tego projektu w Viktorii Pilzno, Red Bullu Salzburg, Kopenhagą, Hapoelem Tel Aviv/ Maccabi Tel Aviv, Basel'em, Steauą.[/quote]

To jest swietna opcja ! Swojego czasu zaczalem grac kariere FC Porto w FM 12. Absolutna dominacja, 5 sezonow (zanim padl dysk w laptopie), wyniki ?

Liga Portugalska 5x
Liga Mistrzow 3x (Pierwsza, w pierszwszym sezonie, poczworna korona)
Puchar Portugalii 5x
Puchar Ligii 5x
Klubowe Mistrzostwa Świata 3x

Ofery z Bayernu, Barcelony, Arsenalu, City, i PSG.

Polecam Bate Borysow :)

Bobilo Partyzant

0
31.05.2014 22:13    #7112
Grał ktoś w Grecji ? Polecacie ? Myślę nad jakąś nie topową ligą, gdzie nie ma dużej reputacji i myśle nad tym państwem, ale totalnie nie znam zespołów oprócz Olympiakosou,AEK i PAOK. Wymagania to stadion duży i fajnie by było jak by mieli fajną szkółkę, ale to nie koniecznie. Myślałem o Danii jeszcze lub Chorwacji, ale w obydwu są malutkie stadiony zazwyczaj (nie mówię o TOP 3 klubach) i przez to kasa od kibiców mała, a potem budżecik może się przydać na newgenów ;)

Bobilo Partyzant

0
31.05.2014 22:39    #7113
Coś nie mogę edytować
mam FM 12 możliwe, że przerzucę się na 13, ale nie wiem czy warto, więc jeśli przy okazji moglibyście podać w której wersji lepiej zagrać podanymi klubami :)

lancos3-11 Partyzant

0
31.05.2014 23:09    #7114
[quote="Pawcio"]Panowie,
jak zapewne wielu z nas, spotkał mnie kryzys, syndrom wypalenia - kompletnie nie wiem kim zacząć grę? czy kimś słabym, czy mocnym, z jakiej ligi etc..

Jakaś porada?[/quote]
Na syndrom wypalenia - hardcore. Gdy czujesz nudę, porzeźbij pokorę w trzeciej lidzę Indonezji.

todol Partyzant

0
02.06.2014 00:32    #7115
Cały czas pogrywam sobie w FM 12, ale od dłuższego czasu moje kariery trwają max. jeden sezon. Zazwyczaj kasuję save po 1 meczu towarzyskim. Nie wiem jaki scenariusz na grę sobie obrać, polskim klubem już grałem więc odpada, ostatnio grałem Juventusem, ale zbyt łatwo idzie na rynku transferowym. Chyba muszę objąć jakiś klub z długami gdzie musiałbym liczyć każdą złotówkę. Lubię kluby z wielkich miast albo bardzo atrakcyjnych turystycznie. Z dużą ilością fanów.

Czyli tak:
- 2/3 liga
- klub mocny kibicowsko
- długi lub ograniczenia na skład albo transfery
- klub z dużego miasta, żadnych wsi
- miejsce gdzie można stworzyć światową potęgę

Robsson93 Partyzant

0
02.06.2014 11:09    #7116
[quote="todol"]Cały czas pogrywam sobie w FM 12, ale od dłuższego czasu moje kariery trwają max. jeden sezon. Zazwyczaj kasuję save po 1 meczu towarzyskim. Nie wiem jaki scenariusz na grę sobie obrać, polskim klubem już grałem więc odpada, ostatnio grałem Juventusem, ale zbyt łatwo idzie na rynku transferowym. Chyba muszę objąć jakiś klub z długami gdzie musiałbym liczyć każdą złotówkę. Lubię kluby z wielkich miast albo bardzo atrakcyjnych turystycznie. Z dużą ilością fanów.

Czyli tak:
- 2/3 liga
- klub mocny kibicowsko
- długi lub ograniczenia na skład albo transfery
- klub z dużego miasta, żadnych wsi
- miejsce gdzie można stworzyć światową potęgę[/quote]

Leeds, Palermo (na najnowszym update są chyba w drugiej lidze) Torino, Derby.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.06.2014 o godz. 11:11

kondzik123 Partyzant

0
02.06.2014 12:11    #7117
[quote="Bobilo"]Coś nie mogę edytować
mam FM 12 możliwe, że przerzucę się na 13, ale nie wiem czy warto, więc jeśli przy okazji moglibyście podać w której wersji lepiej zagrać podanymi klubami :)[/quote]
W 12 fajnie mi się grało Litexem Lovech i FC Timisoara

Mazzz63 Partyzant

0
02.06.2014 14:10    #7118
Ja szukam klubu który jest kopalnią talentów, tak abym mógł sprzedać swoje wielkie gwiazdy za dużo kasy, a w ich miejsce ściągnąć jakieś talenty które w przyszłości znów sprzedam. Jakieś propozycje?

Tóczek do miensa Partyzant

0
02.06.2014 20:43    #7119
Szukam klubu, w którym można sprzedać za grube pieniądze jedną lub dwie gwiazdy i za zarobione pieniądze budować skład (np. Napoli sprzedało Cavaniego, dzięki czemu mogli zaszaleć w oknie transferowym). Szukam czegoś podobnego. Z góry dziękuję za propozycje.

Falcon Przodownik pracy

0
02.06.2014 21:53    #7120
[quote="Mazzz63"]Ja szukam klubu który jest kopalnią talentów, tak abym mógł sprzedać swoje wielkie gwiazdy za dużo kasy, a w ich miejsce ściągnąć jakieś talenty które w przyszłości znów sprzedam. Jakieś propozycje?[/quote]

Ajax
Dinamo Zagrzeb
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution