[quote="ronaldek1"]Idąc na mecz idziesz dopingować. Podziwiać widowisko to możesz na kanapie przed TV z browarkiem.[quote]
Chcesz posluchac muzyki idz do empiku i kup plyte cd. Chcesz obejrzec film pirac na komputerze. Chcesz obejrzec sztuke wlacz teatr tv.
Czemu nie moge isc na mecz zeby obejrzec dobra gre? Moze jestem typem, ktory oglada mecze z zacisnietymi zebami. Nie krzycze na meczu tylko ogladam i przezywam wszystko w srodku.
Chcesz posluchac muzyki idz do empiku i kup plyte cd. Chcesz obejrzec film pirac na komputerze. Chcesz obejrzec sztuke wlacz teatr tv.
Czemu nie moge isc na mecz zeby obejrzec dobra gre? Moze jestem typem, ktory oglada mecze z zacisnietymi zebami. Nie krzycze na meczu tylko ogladam i przezywam wszystko w srodku.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.11.2013 o godz. 20:14

Można ? a można tylko trzeba mieć ambicję a widocznie RL jej nie ma grając w reprezentacji.Prawda jest taka że od momentu budowy kadry na ME w PL nadal nic się nie zmieniło a to już trwa bodajże 5 lat - zmarnowanych i tutaj nie ma żadnego usprawiedliwienia bo my nie jesteśmy San Marino czy Wyspy Owcze tylko mamy mieć jakieś większy cel którego jak widać od zwolnienia Leo do tej pory nie ma.Wybaczcie ale dla mnie RL powinien zostać na jakiś czas odsunięty od kadry i wstawić kogoś innego a na pewno się ktoś znajdzie bo prawda jest taka że on jest zbyt mocno faworyzowany w kadrze i selekcjoner powinien nad tym pomyśleć bo od takich graczy wymaga się wiele zresztą jeśli Ibra , Messi czy CR potrafi wygrać mecz dla swojego kraju to Lewandowski też powinien bo dobijanie do "pustaka" to każdy potrafi ale ponoć RObert jest uznawany za gracza klasy światowej więc powinien mieć chociaż 25 a nawet połowę tego co ma Messi , CR i Ibra itd. no ale jak widać nie ma co wymagać od naszego rodaka tego co mają inni bo to pokazuję ile jest do tyłu z umiejętnościami techniczny od graczy na świecie.
) który taktyka zna jak własną kieszeń, uwielbiam go słuchać w telewizji, jak analizuje gre jakiegoś zespołu to asz sie chce go słuchać, dla mnie świetny fachowiec czyli Andrzej Strejlau . Niestety już wiek już nie ten i pewnie zdrowie, ale jak znam naszych baranów tam by nawet Mourinho nie pomógł, nie łudzmy sie z gówna bata sie nie ulepi
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty