Witam!
Czy w tej grze jest coś takiego jak gra przeciwko trenerowi? Nie będę się rozwodził i wylewał żali na ośmieszające zachowania moich graczy, ale bardzo mnie dziwi, że w sparingu potrafią zagrać perfekcyjnie, a w starciu ligowym zachowują się jakby chcieli przegrać... Stąd moje pytanie.
Czy w tej grze jest coś takiego jak gra przeciwko trenerowi? Nie będę się rozwodził i wylewał żali na ośmieszające zachowania moich graczy, ale bardzo mnie dziwi, że w sparingu potrafią zagrać perfekcyjnie, a w starciu ligowym zachowują się jakby chcieli przegrać... Stąd moje pytanie.

Część sparingów grałem przeciwko słabszym, ale o wiele bardziej byłem zadowolony z tych rozegranych z silniejszymi. Chłopacy zagrali świetnie spotkania z dwoma zespołami z wyższej ligi (w której teraz występuję), obydwa wygrane po 2:0, praktycznie zdominowałem rywala (nie grali rezerwowymi). A w oficjalnych spotkaniach 0:0 i 0:3 po żenujących meczach. Generalnie nie wiedzie mi się najgorzej, ale gra jest często bardzo frustrująca. Zresztą nie wiem, czy klasa rywali ma tu znaczenie. Bo jeśli piłkarz potrafi podawać, co wynika z jego danych, to powinien chociaż te 70% piłek zagrać celnie. A nie 70% w trybuny albo pod nogi rywala
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty