Miejsca w europejskich pucharach - liga i puchary krajowe

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2012, 15:56    Pytanie
Siema,

Powiem o sytuacji i na końcu zadam pytanie - gram LENS w drugiej lidze francuskiej i tak się złożyło, że doszedłem do finału pucharu ligi francuskiej, gdzie gram z OL. Jestem też w ćwierćfinale pucharu Francji. Oczywiście gram w drugiej lidze francuskiej.

W pierwszej lidze na pierwszym miejscu jest właśnie Lyon, z którym gram w finale pucharu ligi - teraz mam pytanie w zasadach pucharu jest napisane, że zwycięzca uzyskuje kwalifikacje do Ligi Europy. No i na mój rozum, na zasady, które chyba kiedyś obowiązywały (obowiązują?), jeśli Lyon wygra ligę francuską to ja powinienem grać w Lidze Europy w następnym sezonie, nawet jak ten mecz przegram (pewnie tak będzie), z tym, że w zasadach "kwalifikacji" z Ligue 1 do pucharów napisane jest, że 6 zespół kwalifikuje się do pucharów zaleznie od rozstrzygnięć w pucharach krajowych.

Teraz moje pytanie - jak to rzeczywiście wygląda? To ja zagram w pucharach (nawet jak polegnę), czy jeśli Lyon wygra mistrzostwo i zdobędzie puchar ligi to ten 6 zespół pierwszej ligi zagra w pucharach?

NiiQ Partyzant

0
06.04.2012 16:47    #1
Ty zagrasz bo Lyon ma 1 miejsce w lidze co znaczy że gra w LM a puchar gwarantuje LE czyli nawet jeśli przegrasz to ty grasz nie Lyon. Nie można grać w LM i LE

krawiecus Partyzant

0
06.04.2012 16:53    #2
On nie o to pytał. Chodzi o to, czy zagra on- wlaśnie z racji tego, że Lyon jest pierwszy, czy szósty zespół. Jak dla mnie, to powinieneś zagrać ty, a to opcjonalnie dla szóstego miejsca działa, kiedy zdobywca pucharu jest powiedzmy piąty i dzięki pucharowi może zacząc od wyższej rundy kwalifikacyjnej.

NiiQ Partyzant

0
06.04.2012 16:56    #3
Może źle sie wyraziłęm ale włąśnie o to mi chodziło.

krawiecus Partyzant

0
06.04.2012 17:12    #4
a to sory

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution