Mam taki problem, bawiłem sie edytorkiem FMRTE i generalnie chciałem Śląskowi podmienić trenera bo Lenczyka zwolnili po sezonie i zatrudnili jakiegoś chujowego, to chciałem im dać Skorże. Więc w opcjach edytora kliknalem na obecnego trenera Śląska i kliknąłem ,,Swap Job" i wybralem Skorze. Wyskoczyło mi po tym ,,Obiekt nie może zostać coś tam coś" więc myślałem, że się nie udało i zostawiłem to, sprawdziłem w grze, nic się nie zmieniło, więc w edytorze FMRTE skróciłem czas trwania kontraktu temu trenerowi obbecnemu żeby go wywaliło w tym samym dniu który akurat był w grze, ale patrzę po jednym dniu gry ,,Skorża rzuca ręcznik", myślę sobie co jest, przecież nie udało mi się podmienić trenerów... Ale pomyślałem okej, przynajmniej może teraz zatrudnią kogoś lepszego ale niestety się zawiodłem bo od tamtego momentu, każdy trener którego zatrudnia Śląsk ,,rzuca ręcznik" po jednym dniu gry, nawet próbowałem założyć nowego managera i samemu przejąć Śląsk ale też mnie zwalniało po jednym dniu gry... Wie ktoś jak to naprawić ?
Najnowsze posty