[quote=Lones85]Panowie jak mam zmusić obrońców, aby przestali robić takie głupoty jakie robią od dwóch sezonów, a ja nic na to nie mogę poradzić! Próbowałem zmieniać taktykę, przygotowania do meczów, gadałem z nim, aż wreszcie wymieniłem kilku obrońców na takich, którzy spokojnie radziliby sobie w czołówce ekstraklasy, ale ciągle jest to samo!
Tzn. schemat utraty gola przez moją drużynę jest ten sam. Przeciwnik zagrywa piłkę do napastnika. Mój obrońca ma do piłki jakiś metr, a przeciwnik z 5. Ale mój obrońca stoi jak kołek! Nie robi nic. Ewentualnie rusza w stronę piłki, a potem się cofa. Nie jestem sobie w stanie z tym poradzić. Próbowałem grać wysuniętą linią obrony i dalej to samo. Zmieniałem sposób krycia. 2 sezony na to straciłem, a ciągle tracę takie samie głupie bramki.
Szczęśliwie ten sezon zapowiada się dobrze i w końcu upragniony awans, bo moi napastnicy robią robotę i strzelają po 3-4 bramki w meczu i jakoś wygrywam. Ale ja zawsze tracę również 2-3 bramki właśnie po takich kwiatkach obrońców.[/quote]
Może pomoże Ci poniższy poradnik?
Według mnie bardzo dobry i wiele wyjaśnia
Na jakiej grasz łatce?
http://www.fm-br(...)ck-four/
Najnowsze posty