Football Manager 2010 mam od stycznia grałem codziennie aż pod koniec września karta graficzna mi padła ,, karta została wymieniona ale teraz FM mi niedziała
Wybieram ligi,zaczynam kariere Managera i ustalam sparing ,, ustalam skład,taktyke,ustawiam krycie zaczynam mecz i na chwilkę pokazuję boisko i zawodnicy ,,aż nagle komputer się resetuje
Wybieram ligi,zaczynam kariere Managera i ustalam sparing ,, ustalam skład,taktyke,ustawiam krycie zaczynam mecz i na chwilkę pokazuję boisko i zawodnicy ,,aż nagle komputer się resetuje

". Wielkie mi porady, nie każdy ma zdolności informatyczne na poziomie politechniki. Skoro zwraca się o pomoc to znaczy, że jej potrzebuje, a wypisywanie bzdurnych postów raczej mija się z celem.
Mimo wszystko umiejętność korzystania z wyszukiwarek i instalowania aplikacji to podstawa. Przecież nie każę mu zaprojektować układu inteligentnego sterowania światłami lub licznika wolnych miejsc parkingowych (co nota bene też nie jest trudne, skoro nie jestem na politechnice i specjalizuję się w czymś innym, a wiem jak to zrobić).
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty