Problem z uruchomieniem FM 2010

dr taktyka Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.06.2010, 19:33    Pytanie
Mam problem. FM mi się coś zje... :/ Gdy odpalam grę wszystko ładnie się włącza do momentu kiedy zaczyna się ładowanie... Wywala mnie na pulpit a w procesach fm.exe widnieje... tylko, że w pasku gry nie ma :/
Dotychczas wszystko dziabało. Nie wiem czy to ma wpływ, ale zainstalowałem MS Offica i potem już gra się nie włączyła xD Nie mam pojęcia czy ma to jakiś związek :/
Reinstall robiłem i nadal lipa. Próbowałem patcha instalować ale wyskakiwał błąd 00000020. Wynalazłem, że może antywir czy coś to blokuje (zawsze było normalnie, bez problemu). To wyłączyłem antywirusa, patch się instaluje ale gra nadal nie bangla :/

Jakieś porady?

szfedo Przodownik pracy

0
16.06.2010 19:59    #1
MS Office nie powinien Ci raczej blokować gier :P Hmm dziwne. Skoro w procesach jest, to znaczy że coś nie działa w samej grze. A czyściłeś rejestry po reinstallu?
Btw na pewno to oryginał?

0
16.06.2010 22:38    #2
Oczywiście - oryginał.
Domyślam się, że MS Office nic nie powinien mieć do tego, ale może taki zbieg okoliczności lecz akurat po zainstalowaniu tego oprogramowania FM się zwalił ;]
Rejestrów nie czyściłem gdyż nie wiem nawet jak :| Kiedyś czytałem, ale dawno i nie prawda.
Najlepiej napisz jak to zrobić ;]

A teraz trochę linków... i już nie wiem czy ten Office ma coś do tego czy nie :/
http://i50.tinypic.com/vep2q1.jpg
http://suppo(...)b/905539

Pozdrawiam

szfedo Przodownik pracy

0
17.06.2010 00:01    #3
A próbowałeś spaczować od razu z poziomu 10.3.0?
Czyszczenie rejestru to dość łatwa sprawa jeśli się ma prosty programik ;)
Tu masz pierwszy lepszy link z googli:P

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
17.06.2010 08:14    #4
Chyba coś Ci się razem z tym Office'em zainstalowało. :P Ludzie, Open Office też jest dobry, a zajmuje mniej miejsca i jest darmowy. ;)
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Wilimowski Partyzant

0
17.06.2010 11:54    #5
[quote=dr taktyka]Mam problem. FM mi się coś zje... :/ Gdy odpalam grę wszystko ładnie się włącza do momentu kiedy zaczyna się ładowanie... Wywala mnie na pulpit a w procesach fm.exe widnieje... tylko, że w pasku gry nie ma :/
[/quote]

heh :) działo się mi to samo odkąd weszła nowa aktualizacja STEAM'a i zauwazałem ze wywalało mnie za kazdym razem kiedy miałem na pasku otworzona jakąs stronę internetową (jak chocby CMrev :D ) a takze kiedy włączone miałe gg bądź skype- ciekawe ze kiedy to wszystko wyłaczałem a nawet STEAM dawałem w opcje OFF-line to gra wskakiwała :|) nie wiem, moze to przypadek i u mnie był inny problem, ale w kazdym bądź razie tak go załatwiłem

0
17.06.2010 12:27    #6
[quote=szfedo]A próbowałeś spaczować od razu z poziomu 10.3.0?
Czyszczenie rejestru to dość łatwa sprawa jeśli się ma prosty programik ;)
Tu masz pierwszy lepszy link z googli:P[/quote]

Nie próbowałem, ponieważ nie chcę tego patcha ;] po za tym na 10.2 działało świetnie do tej pory. Nic nie wynalazło w rejestrze potrzebnego do wywalenia w tej sprawie.

[quote=Pomstiborius]Chyba coś Ci się razem z tym Office'em zainstalowało. :P Ludzie, Open Office też jest dobry, a zajmuje mniej miejsca i jest darmowy. ;)[/quote]

Chyba tak. Może jakieś przywracanie systemu czy coś? O tym Open Office nie słyszałem i stąd instalka MS Office ;]

@Wilmowski, próbowałem wielu rzeczy ale chyba nie w tym problem :/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution