Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

pawcio96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.12.2011 22:56    #2
Szukam zawodnika do BVB który bardzo dobrze wykonuje Wolne no i nie najgorzej gra bo mam od cholery wolnych a niestety nie ma kto wykonać.
Wesołych Świąt
pawcio96

Bobilo Partyzant

0
24.12.2011 23:01    #3
[quote=pawcio96]Szukam zawodnika do BVB który bardzo dobrze wykonuje Wolne no i nie najgorzej gra bo mam od cholery wolnych a niestety nie ma kto wykonać.
Wesołych Świąt
pawcio96[/quote]

Hah identyczny problem miałem u siebie, też gram Borussią :D Od razu ci mówię bo chyba lepszego nie ma - Douglas Costa z Szachtaru Donieck(Ukraina).Dobre wolne,strzały z dystansu i do tego świetny rozwój.U mnie strzał w 10.

Bobilo Partyzant

0
24.12.2011 23:05    #4
To od razu dam swoje zapytanie potrzebuję bramakrza który zastąpi starzejącego się już Weindfellera :). Przygotowałem sobie 3 typy tylko za nic nie mogę wybrać bo poza teorią to nic o nich nie wiem. A więc : Rene Adler, Ron Robert-Zieler lub rodak Wojtek Szczęsny. Mogą być również inni ale chyba mój budżet jest na resztę za mały. A i kto będzie lepszy w ataku na szpicy(przede wszystkim do wykańczania akcji) Cavani czy Hulk ?

marvik Partyzant

0
24.12.2011 23:09    #5
Jak dla mnie na szpice Cavani a na bramkę hm najlepiej kojarzy mnie się Adler chociaż zdarza mu się coś często wpuścić babola przynajmniej u mnie w grze :).
Żółte jest słońce
Niebieskie niebo
to właśnie barwy
Klubu naszego

Salmen Młody aktywista

0
24.12.2011 23:16    #6
[quote=Bobilo]To od razu dam swoje zapytanie potrzebuję bramakrza który zastąpi starzejącego się już Weindfellera :). Przygotowałem sobie 3 typy tylko za nic nie mogę wybrać bo poza teorią to nic o nich nie wiem. A więc : Rene Adler, Ron Robert-Zieler lub rodak Wojtek Szczęsny. Mogą być również inni ale chyba mój budżet jest na resztę za mały. A i kto będzie lepszy w ataku na szpicy(przede wszystkim do wykańczania akcji) Cavani czy Hulk ?[/quote]

Na bramkę zdecydowanie ter Stegen!
error 404 - not found

Mateusz_ Partyzant

0
24.12.2011 23:33    #7
[quote=PanMagik]Hej, wy eksperci. Wiem kogo mam w drużynie i nie pytał bym się o potencjalne wzmocnienia, gdybym nie potrzebował. Wolski ma 5 miesięczną kontuzję, a Rybus odszedł za 2.4 miliona euro do Dynama Kijów. Żyro to tragedia, polski Amauri.

Potrzebuję na teraz, więc ten kebab i Chorwat odpadają.[/quote]
Lewa pomoc - Dzmitry Rekish! :)

dawido9034 Partyzant

0
24.12.2011 23:34    #8
Szukam do BvB :
- napastnika ( Lepszy od Lewandowskiego [Barriosa] i oczywiście ma być skuteczny ) - Odpada Fierro
- lewego obrońcę ( Lepszy od Schmelzera )
- prawego pomocnika ( Lepszy od Kagawy )

Wszyscy do 17 mln złotych max.

Z góry dzięki

PS: Oczywiście 1 sezon

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.12.2011 o godz. 23:39

AdiLDZ Partyzant

0
24.12.2011 23:36    #9
ter Stegen zdecydowanie najlepszy, ale to porządny wydatek. Adler też jest dobry, lepszy od Weidenfellera, ale napewno krócej pogra niż ter Stegen.

Bobilo, który masz sezon, że chcesz sprowadzić Hulka ? Ja chciałem go kupić, ale w ogóle nie chciał rozmawiać na temat kontraktu. No i ostatecznie na skrzydło zakupiłem Krasicia, który był chętny przyjść. A Hulk przeszedł do ManUtd.

A jeśli chodzi o twoje pytanie, to zdecydowanie Cavani. Naturalna pozycja Hulka to OPP, więc na N nie wykaże pełni umiejętności.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.12.2011 o godz. 23:38

pawcio96 Partyzant

0
24.12.2011 23:52    #10
[quote=dawido9034]Szukam do BvB :
- napastnika ( Lepszy od Lewandowskiego [Barriosa] i oczywiście ma być skuteczny ) - Odpada Fierro
- lewego obrońcę ( Lepszy od Schmelzera )
- prawego pomocnika ( Lepszy od Kagawy )

Wszyscy do 17 mln złotych max.

Z góry dzięki

PS: Oczywiście 1 sezon[/quote]
- Napastnik zdecydowanie Balotelli (u mnie był wystawiony) idzie na króla strzelców, jeżeli nie to Kadlec POLECAM
- Obrońca zdecydowanie Bale
- Pomocnik na twoim miejscu zostawił bym Kagawe ponieważ u mnie idzie na najlepszego asystującego w lidze a zostały 3 kolejki a przewagę ma chyba 5 asyst nad Robbenem. Jak nie to polecam Sidney Sam lub Griezmann

pawcio96 Partyzant

0
25.12.2011 09:12    #11
Szukam bramkarza najlepiej do 28lat do BVB jako zmiennik ter stegena.
Pozdrawiam
pawcio96

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution