Mam takie oto pytanie. Co mam zrobić, aby gwiazdy(w tym przypadku Cristiano Ronaldo i Kaka) grały na miarę swoich umiejętności? Gram Realem w FM 09 i jakoś nie czuję że gram drużyną posiadającą taką konstelację gwiazd ;/ Identycznie grało mi się chociażby Deportivo
Gwiazdy nie są w stanie wziąć na siebie ciężaru gry, robić rajdów, po których strzelą bramkę. Gram takim ustawieniem, bez lewego skrzydłowego:
BR
O O O O
P P P
OP
N N .
Wiem, że ustawienie nietypowe, ale przynosi efekty w postaci wyników.. Chciałem aby grali tak i konsekwentnie wpajam im tę ustawienie.Tylko jak poustawiać gwiazdeczki żeby zaczeły grać?
PS. Grając jakiś czas temu Barceloną np Messi, czy Xavi mając fantaastyczne umiejętnosci grali jak przeciętniacy
Help.
Gwiazdy nie są w stanie wziąć na siebie ciężaru gry, robić rajdów, po których strzelą bramkę. Gram takim ustawieniem, bez lewego skrzydłowego:BR
O O O O
P P P
OP
N N .
Wiem, że ustawienie nietypowe, ale przynosi efekty w postaci wyników.. Chciałem aby grali tak i konsekwentnie wpajam im tę ustawienie.Tylko jak poustawiać gwiazdeczki żeby zaczeły grać?
PS. Grając jakiś czas temu Barceloną np Messi, czy Xavi mając fantaastyczne umiejętnosci grali jak przeciętniacy
Help. //Edytowano 2 razy, ostatni raz 02.10.2009, 14:49

udostępnić save?
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty