juniorzy

patryk11 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2009, 19:30    Pytanie
Możliwe, że jest to głupie pytanie, ale zawodnikowi juniorski trening "należy się" do 21 roku życia?

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.06.2009 21:21    #10
W Czechach zawodnikiem profesjonalnym może zostać 15-sto latek :D

ener Partyzant

0
29.06.2009 21:23    #11
w Hiszpania też np. BOJAN w wieku 15 lat podpisał profesjonalny kontrakt w realu :D

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.06.2009 21:23    #12
[quote]Yodarj-nie wiem czy Cie dobrze zrozumialem ale optymalnie jest jak w treningu trenerzy maja po 7gwiazdek-kazdego przypisujemy do jednego treningu-a obciazenie jest na lekko..wtedy efektywnosc treningu jest najwieksza[/quote]

Aż tyle to ja wiem. Mi chodzi o to, czy jak zatrudnię trenera pierwszego zespołu, to jego praca będzie bardziej efektywna z zawodnikami profesjonalnymi niźli trenera ogólnego.

[quote]w Hiszpania też np. BOJAN w wieku 15 lat podpisał profesjonalny kontrakt w realu :D [/quote]

Mógł złożyć podpis pod promesą kontraktową, nie zaś pod samym kontraktem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.06.2009 o godz. 21:26

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.06.2009 22:19    #13
trener pierwszego zespolu trenuje chyba tylko pierwszy zespol ale przyznam sie szczerze ze jakiejs szczegolnej roznicy nie zauwazylem..bardziej zauwazalna jest sprawa z juniorami-jezeli trener ogolny nie ma wysokiego wspolczynnika pracy z mlodzieza to warto zatrudnic trenera juniorow

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.