Man Utd

0
23.05.2009, 14:38    Pytanie
Co zrobić by Edwin van der Sar, Ryan Giggs, Paul Scholes i Gary Neville odeszli z Manchesteru? Chcę ich sprzedać - wystawiam na listę transferową, zmieniam status na niepotrzebny klubowi, przenoszę do drużyny rezerw, proponuję klubom, proponuję im obustronne rozwiązanie kontraktu - nie zgadzają się, wolny transfer blokuje mi zarząd, a gdy jakiś klub złoży ofertę transferu to w/w zawodnicy nie chcą opuścić klubu, gdyż zamierzają grać w obecnym do końca kariery, mimo tego, że w ich profilach pisze, że "zamierza odejść z klubu w najbliższej przyszłości". Próbowałem nawet ich "ręcznie" kupić Realem Madryt, Barceloną i Interem i nadal żaden nie chce przejść.

Proszę o pomoc.

0
23.05.2009 16:05    #10
To jaka będzie najłatwiejsza droga by się ich pozbyć? Nie wypuszczać wcale do meczu tylko przenieść do rezerw i wystawić na listę transferową. Czy też wypuszczać, a potem krytykować ich grę? A i jeszcze jedno co zrobić by Ci zawodnicy otrzymali czerwoną kartkę, lub nie stawili się na trening bym mógł im nałożyć karę?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:07

Yakuza Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.05.2009 16:07    #11
Nakaż im grać agresywnie - w menu skład kliknij na taką czarną kreskę i weź polecenia indywidualne - tam to będzie i zmień to na agresywne, na przykłąd agresywny odbiór piłki.
Wpuszczaj ich pod koniec, na jakieś 15 - 20 minut. Potem krytykuj.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:08

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
23.05.2009 16:08    #12
Pozbycie:
Wydaje mi się, żeby puszczać w nieważnych meczach bo wtedy:
1. Możesz zjechać ich za występy.
2. Ustawić im ostry odbiór, co naraża sie kartkami, czyli obniżeniem pensji.
3. Jak będą grali prędzej ktoś się po nich zgłosi.

devil11 Przodownik pracy

0
23.05.2009 16:09    #13
[quote=Haqer] A i jeszcze jedno co zrobić by Ci zawodnicy otrzymali czerwoną kartkę bym mógł im nałożyć karę?[/quote]

Możesz tylko dać im agresywność odbioru na max. nic innego.

[quote=Haqer]To jaka będzie najłatwiejsza droga by się ich pozbyć? Nie wypuszczać wcale do meczu tylko przenieść do rezerw i wystawić na listę transferową. Czy też wypuszczać, a potem krytykować ich grę? [/quote]

Najlepiej przenieś ich do zespołu rezerw i po prostu zapomnij o nich. Czas szybko leci, a ich kontrakty nie są wieczne :d

0
23.05.2009 16:14    #14
A ewentualnie jeśli nie uda mi się mimo wszystko ich usunąć z zespołu to co pozmieniać w edytorze by zawsze zgadzali się na transfer?

0
23.05.2009 16:16    #15
Tu nie będzie nawet edytor może potrzebny. Jeśli wystarczająco ich zniechęcisz, to będą chcieli jak najszybciej odejść z tego klubu. ;)
Ew. możesz dać jako ulubiony klub ten, który złożył ofertę, a jako znienawidzony MU i siebie jako nielubianego manago.

devil11 Przodownik pracy

0
23.05.2009 16:17    #16
[quote=Haqer]A ewentualnie jeśli nie uda mi się mimo wszystko ich usunąć z zespołu to co pozmieniać w edytorze by zawsze zgadzali się na transfer?[/quote]

Zadowolenie (Hapiness) daj na 0 albo ustaw wartość ujemną(nie wiem czy można:D)
I jeżeli korzystasz z FMRTE to ustaw im jako powód tego, że są niezadowoleni to, że nie grają w pierwszym zespole i ustaw, że są na liście transferowej na własną prośbę(List by request, czy coś takiego xD)

0
23.05.2009 16:22    #17
Czyli przypuśćmy, że chcę by Ci zawodnicy przeszli do Realu Madryt to dodaję Real jako favourite club, a ManU jako disliked club. Ok zrobię tak i potem spróbuję ich kupić za pomocą Realu.

P.S. Korzystam z FM 2009 Data Editor v.9.3.0. Co to jest FMRTE?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:23

pucmen Partyzant

0
23.05.2009 16:22    #18
możesz też jak dostaja powołania, to dajesz instrukcje dotyczace meczu i dajesz np. ze tylko 45min maja zagrać albo wogole.
Serce w bieli,
Krew w błękicie,
Unia Oświęcim,
Ponad Życie!

0
23.05.2009 16:23    #19
Jest jeszcze jeden sposób. Robisz nowego menadżera i kupujesz tym drugim zawodnika od siebie :P

FMRTE to Football Manager Real Time Editor.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.05.2009 o godz. 16:24

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.