problem z dyscypliną

Java_One Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.01.2009, 02:16    Pytanie
Witam.
Mam taki problem:
Prowadzę 5 sezon Legie Warszawa i od jakiś 3 sezonów mam problem z dyscypliną w szatni. Zastanawia mnie to bo mimo tego problemu wygrywam ligę, puchar i regularnie gram w lidze mistrzów w grupie i jak na razie tylko raz zająłem 4 miejsce. co do karania i chwalenie zawodników to to robię kiedy trzeba itp. Dlatego mam pytanie czy jest jakiś sposób na to żeby to zmienić czy po prostu już tak muszę mieć ?

co do sukcesów bo o tym pisano w innym temacie związanym z dyscyplina to : 4 mistrzostwa, 3 puchary polski, 2 puchary ligi , 3 superpuchary oraz co sezon liga mistrzów przynajmniej rozgrywki grupowe.

SlimShady7 Młody aktywista

0
28.01.2009 02:31    #1
[quote=Java_One]...mam problem z dyscypliną w szatni.[/quote]

W jaki sposób to się przejawia możesz sprecyzować ??
Forza Grande Milan !!!

Java_One Partyzant

0
28.01.2009 03:58    #2
większość piłkarzy ma pomniejszy problem : "zmartwiony brakiem harmonii w drużynie" bądź "zniechęcony brakiem harmonii w zespole"
na konferencja prasowych co chwile pada pytanie "czy zła atmosfera jest powodem złych wyników" co jest w ogóle głupim pytaniem bo wyniki są dobre oraz zarząd jest albo zmartwiony albo zaniepokojony i pasek atmosfery w zespole jest niski
oraz atrybut "Dyscyplina w zespole" mam na poziomie 3.

fakt faktem niema to jakiegoś wpływy na wyniki ale psuje mi strasznie grywalność w tym momencie.

kuba0924 Partyzant

0
28.01.2009 09:27    #3
Grając Lechem mialem to samo... Mysle ze spowodowane jest to zbyt czestymi roszadami w druzynie tzn zbyt czesto zmieniasz wyjsciowa jedenastke, zbyt duza ilosc transferow do klubu. To wynik z moich obserwacji. Wiec wstrzymalem sie z transferami, i staralem sie jak najczesciej wystawiac tych samych zawodnikow w pierwszej 11

chmieluk Partyzant

0
28.01.2009 09:43    #4
Miałem ten sam problem co ty i zrobiłem mniej więcej to co pisze kuba0924 a oprócz tego sprzedałem kilku z niezadowolonych piłkarzy i teraz mam w szatni bardzo dobrą atmosferę. Ale pamiętaj najważniejsze jest by nie przegiąć przy transferach i nie sprowadzić 10 zawodników do pierwszego składu.

Jamal97fn Partyzant

0
28.01.2009 09:55    #5
Dokładnie...brak harmonii jest najprawdopodobniej spowodowany zbyt dużymi zmianami w zespole.. ja gram Lechem i nasprowadzałem sporo zagranicznych zawodników i oczywiście z harmonią mam problem...jeżeli chodzi i poziom dyscypliny to może być inna sprawa: posprawdzaj na jakim poziomie twoi trenerzy mają atrybut "poziom dyscypliny" bo często zdarza się, że nie grzeszą wysokim poziomem dyscypliny;/
pozdr

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.01.2009 o godz. 09:56

lzlt4c Partyzant

0
28.01.2009 09:58    #6
Moim zdaniem to poprostu ustalanie "team status" jak sprowadzacie zbyt wielu graczy i ustawiacie im "key player" lub "first" team potem macie 15 zawodników, którzy są kluczowi i nijak ma się to do faktycznego stanu rzeczy potem łatwiej zawodnikowi lecą morale i zadowolenie z powodu siedzenia na ławce itd :)

aha i jeszcze fakt usunięcie z drużyny zawodników, którzy są kłótliwi i mają w opisie zadowolenia, iż nie lubią jakiegoś gracza

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.01.2009 o godz. 10:00

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution