Zmiana mentora

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2007, 13:43    Pytanie
Czy praktykujecie coś takiego, jak zmiana mentora po wygaśnięciu poprzedniego mentoringu? Mam np. w drużynie kilku dobrych, doświadczonych obrońców i jednego młodzika, który ma obiecujące PA, ale póki co gra piach. Przydzieliłem mu mentora - z tego, co doczytałem w suflerze - współpraca wygaśnie po kilku miesiącach i zastanawiam się, czy będę miał możliwość, a także - czy jest sens - przydzielenia młodzikowi innego mentora, żeby poduczył się od innego zawodnika.
Przy okazji budzi moje wątpliwości inna kwestia - po przydzieleniu mentora młody zawodnik stwierdził, że ok - podporządkuje się decyzji menedżera, ale nie za bardzo wie po co mu mentor, a tymczasem - w osobistych widzę, że jest zadowolony z mentora. Jakaś niespójność osobowości, czy błąd gry (ciekawe czym się skończy)?

bartex55 Przodownik pracy

0
16.02.2007 14:19    #1
Moim zdaniem ma sens przydzielenie piłkarzowi mentora po raz drugi (zawsze może nauczyć się czegoś nowego). Aczkolwiek nie jestem pewien, czy jest to możliwe. A co do drugiego pytania, to też zdążyłem to zauważyć i uważam, że to bug.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
16.02.2007 14:22    #2
Ja zawsze przydzielam zawodnikom innych mentorów, żeby mogli się więcej nauczyć. Drugiej sytuacji nie dostrzegłem, chociaż gram już piąty sezon.

Użytkownik uznał post za pomocny

Cannigia10 Młody aktywista

0
16.02.2007 14:56    #3
Powiem tak Behemot: kiedyś kupiłem Millana z Colo Colo i przydzieliłem mu mentora(nie pamiętam kogo,ale w opisie mieli,że posiadają podobne cechy charakteru). Po jakimś czasie przyszła do mnie wiadomość,że Millan niczego się od mentora nie nauczył:( Więc przydzieliłem mu drugiego mentora,od którego bardzo wiele się nauczył i grał jeszcze lepiej niż jego nauczyciel:)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.02.2007 15:03    #4
u mnie w Catanii Diego Buonnanote mial uczyc sie od Diego Gavilana, narzekal ze nie jest zadowolony z nauczyciela, ale nie ma zamiaru sie sprzeciwiac, jednak po jakims czasie dostalem wiadomosc, ze Buonnanote duzo nauczyl sie od Gavilana. Ulubione zagrania Gavilana znalazly sie tez w ulubionych zagraniach Buonnanote. Takze nie przejmuj sie tym.

Użytkownik uznał post za pomocny

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
16.02.2007 15:05    #5
U mnie piłkarze którzy dostali mentora w ogole sie nie rozwijaja, wiec najlepiej jak nie bedzie mial żadnego.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 15:16    #6
Według mnie opłaca się przydzielać mentora, gdyż troszkę wpływa to na umiejętności zawodnika. Zdaję mi się, że z początku zawodnik nie był zadowolony z mentora, lecz po jakimś czasie sporo się od niego nauczył i zmienił zdanie, stąd jego zadowoleniey z mentora.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
16.02.2007 15:22    #7
Warto zmieniać po jakimś czasie mentora, gdyż dzięki temu zawodnicy nauczą się więcej zagrań od różnych piłkarzy. [sorry, że w dwóch postach].

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution