Czy praktykujecie coś takiego, jak zmiana mentora po wygaśnięciu poprzedniego mentoringu? Mam np. w drużynie kilku dobrych, doświadczonych obrońców i jednego młodzika, który ma obiecujące PA, ale póki co gra piach. Przydzieliłem mu mentora - z tego, co doczytałem w suflerze - współpraca wygaśnie po kilku miesiącach i zastanawiam się, czy będę miał możliwość, a także - czy jest sens - przydzielenia młodzikowi innego mentora, żeby poduczył się od innego zawodnika.
Przy okazji budzi moje wątpliwości inna kwestia - po przydzieleniu mentora młody zawodnik stwierdził, że ok - podporządkuje się decyzji menedżera, ale nie za bardzo wie po co mu mentor, a tymczasem - w osobistych widzę, że jest zadowolony z mentora. Jakaś niespójność osobowości, czy błąd gry (ciekawe czym się skończy)?
Przy okazji budzi moje wątpliwości inna kwestia - po przydzieleniu mentora młody zawodnik stwierdził, że ok - podporządkuje się decyzji menedżera, ale nie za bardzo wie po co mu mentor, a tymczasem - w osobistych widzę, że jest zadowolony z mentora. Jakaś niespójność osobowości, czy błąd gry (ciekawe czym się skończy)?
Najnowsze posty