Strona

Zespół nie do przejścia

polonia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.04.2007, 12:32    Pytanie
Walczę już 3 sezon Polonią Bytom,awans ,2 x Mistrz Polski, 2 x półfinał Ligi Mistrzów itp, ale zawsze !!!!!!!!! mam problem z Wisłą Kraków. Czy to pisał jakiś kibic Wisły ? rozegrałem 45 meczy, w różnych ustawieniach i nie potrafię w tej serii nawet zremisować !! ( średnia przed meczem u mnie w drużynie to 7,4, w Wiśle 6,9 ). Dotychczas przynajmniej remisowałem, ale teraz no odjazd. Tym bardziej że to kluczowy mecz dla tabeli na 3 rundy przed półmetkiem. Nawet prowadzenie dwoma bramkami kończy się porażką, a tego meczu nie mogę przegrać !!!Pomóżcie

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
14.04.2007 13:33    #10
Polonia ale dlaczego zapraszasz girsika na wizyte w Realu, a nie do Tesco albo Media Markt

polonia Partyzant

0
14.04.2007 13:40    #11
plomien - grają 4-4-2 normal, ale nie ma lidera snajperów, co najmnie 4 gości wali regularnie Brożek, Kokoszka,Hernani. Ja już przerobiłem wszystkie ustawienia i echo. Grają skrzydłami, ale czasem wpadają im nonsensowne gole - np ze środka, albo 3 karne w meczu
Kozzi, bo nie znoszę jak mi ktoś dowala , a nie mam inaczej możliwości udowodnić prawdy

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
14.04.2007 13:42    #12
karne sa z tad ze zawodnicy maja duza agresje i maja nastawiony agresywny odbior pilki.

Użytkownik uznał post za pomocny

zmijen Partyzant

0
14.04.2007 13:48    #13
mozesz przeslac tutaj sklad jaki masz w polonii ktorym dwa razy udalo ci sie zdobyc pol-finla LM moze B! cos od ciebie wyciagnie bo jemu to raz sie udalo w NU...podejzewam ze masz zajebisty sklad wiec odrazu napisz wyjsanienie sak na to sianko brales bo chyba nie wystawiles przeciwko Ajaxowi jakiegos J.Trzeciaka 35letniego...Tak sie sklada nieskromnie mowiac mam ze wszystkich klubow od1 do 3 ligi kazdego zawodnika opracowanego od podszewki wiem o kazdym wszystko i tym bardziej mnie zadziwia twoje osiagniecie

polonia Partyzant

0
14.04.2007 13:57    #14
zmijen, siedzę teraz nie przy tym kompie ( w pracy więc zapiszę wieczorkiem) ale poradzę Ci - mam rewelacyjnego bramkarz - Mebale M'boua ( chyba tak się go pisze)- im bardziej markowy rywal tym lepiej broni ( miał 4 dziesiątki pod rząd !!), Przemek Kaźmierczak w rozegraniu ( z Gizą i Jabłońskim !!) , w obronie został i Grohlih ( czasem wchodzi Brehmer), w ataku ekwadorczyk Kaviedes i Dylewski ( zmiennik z .. Tycem ). A z tyłu para Garay ( LB ) i stoper Paweł Król

zmijen Partyzant

0
14.04.2007 14:05    #15
z tego co sie orjetuje to giza kosztuje kilka dorby setek kazmierczak tez okl110tys funciakow+krol i tych kilku obco-krajowco to gdzies ok1,5-2mln funtow musiales sypnac skad miales na to sianko?(nie liczac rezerwowych)nie mow ze wszystkich za frico z bosmana dostales.Mam nadzieje ze mowimy o skladzie ktory dal ci za pierwszym razem pol-final LM...zdobyc mistrzostwo polski jako beniaminek to da sie zrobic raz tez mi sie udalo ale nigdy nie dostalem takiego siana zeby godnie walczyc w LM

giersik Przodownik pracy

0
14.04.2007 14:10    #16
W najlepszym przypadku :
1 sezon - 1 miejsce w 2 lidze i awans do OE
2 sezon - 1 miejsce w OE
3 sezon - zakwalifikowanie się do półfinału LM jak piszesz.

To jak możesz grać 3 sezon i być 2 razy w półfinale LM ??

zmijen Partyzant

0
14.04.2007 14:19    #17
nie moglem znalesc zawodnikow jakich tutaj wypisales(moze nazwiska wpisales zle)wlaczylem baze Duza nie wiem na jakiej ty grasz znalazlem tylko Garaya stwierdzam zajebisty obronca powiedz mi jak udalo ci sie go sciagnac do poloni gra w racingu czy jak to sie tam pisze kosztuje 1mln funtow i ma kontrakt do 2010roku

co do polakow jakich wpisales krol,kaza,jablonski,giza,tyc,dylewski tylko jablonski gra w polonii i moze cos z niego byc po nie wiem 3 sezonie ma predyspozycje ale tyc i dylewski dno(to nie sa napastnicy na pol-final LM)giza fakt moze byc niezly a krol zalezy jak sie sezon wlaczy(widocznie u ty trafiles idealnie z sezonem)

napisz jakie poszczegolne transfery robiles i skad miales kase na to

zalaczam ze polonia na poczatku rozgrywki ma 5,5K funtow wiec szal

polonia Partyzant

0
14.04.2007 14:26    #18
zmijen - kaźmierczaków jest tam paru, ale teko mam od 1sezonu w OE, niewiele kosztował a jeszcze dali mi 24 miesiące.Giza przyszedł teraz, ale jak siądę przed kompem to zeszły sezon chyba odtworzę ( w sumie tylko Garay jest kosztowną nowością).Etatowo grali Vujovic i Stachowiak. Ale na początku kupiłem za grosze bramkarza, Fabiszaka??(na pewno nie Fabiańskiego, sam się pomyliłem) - nieżle grał na zmianę z Suchańskim ( powołanie do reprezentacji!!) - i naraz sprzedałem obu za 4mln dolców.Potem mi zaproponowali kadrę, ale po pół roku odpuściłem sam ( wygrałem wszystko), ale się zacząłem gubić. Nie panuję nad tym systemem asystentów itp

polonia Partyzant

0
14.04.2007 14:27    #19
giersik sorry, masz rację zapomniałem doliczeć sezon z 2 ligi, ale na nim się uczyłem

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution