Panowie, nie da się ukryć. Ostatnio moja częstotliwość na forum opadła jak fredek po marszczeniu. A to dlatego, że dorwalem Wiesmaka 3 na ps4 i powiem tak. Jeszcze nigdy nie grałem w taka gre. Gre ktora by mnie pochłonęła całkowicie. Nawet przeczytałem jeszcze raz cały siedmioksiag, zeby wylapywac smaczki. A jest ich duzo. Obecnie moj Geralt ma 18 poziom a klepie zadania nawet dla 12, bo jest ich tyle i prawie kazdy tak wciąga. Do tego historie i perypetie milosne plus dziwne i smutne wybory, po ktorych czlowiek ma moralniaka. Jak dla mnie to 11/10 i to bedzie jedna z niewielu gier, które skończę i będę za nią tęsknił. Kto nie grał niech nadrabia, dla tej jednej GRY warto bylo kupic ps4.
Czytal nesete
Czytal nesete

powoli zbieram sie zeby na wyspy sie wybrac, zalatwie jeszcze dwa zadania w Wolnym Miescie i plyne. Obaczymy co tam na mnie bedzie czekac. Moze Niespodzianka
A jestem wielkim fanem tego uniwersum, pięcioksiąg (tak nesete, pięcioksiąg
Ale pewnie to był taki skrót myślowy, bo jak wiadomo, oprócz pięcioksięgu były dwa kapitalne zbiory opowiadań, Miecz Przeznaczenia i Ostatnie Życzenie, no i nie tak dawno temu Sezon Burz ) przeczytałem chyba z 4 razy, pierwszy raz w wieku 12 lat, od tego czasu pokochałem ten świat. Jedynka nie podeszła mi jakoś bardzo, za to dwójka podobała się przeogromnie. I nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę możliwości zagrania w trójeczkę
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty