Trening i.. coś jeszcze

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.01.2007, 15:12    Pytanie
Mam 2 pytania:
1. Jakiego rodzaju trening dać Marcelo i czy to normalne, że u każdego zawodnika najpierw atrybuty rosną, a potem w ciągu jednego dnia nagle spadają?
2. To tak przy okazji - jak myślicie jakim zespołem powinienem zagrać jeżeli chcę kupować tylko talenty, tak, żeby za długo nie siedzieli na ławie - chciałbym "zrobić" z klubu coś w rodzaju szkółki talentów, w której szkolić się będą najbardziej utalentowani gracze w grze.

Scout Młody aktywista

0
08.01.2007 18:55    #30
Ajax Amsterdam :* zdecydowanie. Lecz jeśli Ci zależy na naprawdę mocnej lidze to polecam Tottenham/ Palermo/ At.Madrid.

Scout Młody aktywista

0
08.01.2007 18:56    #31
Sorry za 2 posty.
W lidze Holenderskiej niema ograniczeń jeśli chodzi o obcokrajowców. Więc tam byłoby łatwiej.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2007 18:57    #32
nie, palermo odpada- liga włoska nie nadaje sie kompletnir do tworzenia szkolki piłkarskiej w klubie. Powód?? Mozna sprowadzic tylko jednego zawodnika na sezon.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2007 19:11    #33
w hiszpanii mozesz zarejestrowac nawet do 8 obcokrajowcow(non-UE) a oto jak mozna to osiagnac:
1)w pierwszym zespole mozesz zarejestrowac 3 non-ue
2)jezeli masz rezerwy w 2 lidze to mozesz kolejnych 2(atletico B na poczatku chyba nie gra w 2 lidze ale jak ich wzmocnisz odrobine to po sezonie wejda)
3)w zespole C kolejnych 3 mozna zarejestrowac

holandia to tez fajny kraj. szczegolnie ajax bo dobrze wiemy jaka maja szkolke mlodziezy

anglia i wlochy raczej odpadaja jak masz ochote zrobic szkolke dla wybitnych z calego swiata(anglia-pozwolenia na prace, wlochy-1 non-ue na rok)

0
08.01.2007 21:39    #34
Jeśli chodzi o ppr to non problema

AFC Ajax Partyzant

0
22.02.2007 16:47    #35
Jak dzielicie treningi?? Robicie jeden ogólny (czyli wrzucacie razem obrońców pomocników i napastników) czy dzielicie terning na poszczególne formacje?? Ja osobiście to mam treningi podzielone na ŚRODEK_OBRONY SKRZYDŁOWYCH(w tym bocznych obrońców) DEF_POMOCNICY ŚRODEK_POMOCY i NAPASTNICY i dla każdej formacji mam inny trening tzn. kładę nacisk na inne formy treningu.
Np. skrzydłowi mają więcej areobiku niz inni (ponad norme ale mniej niż wyskoki) opanowanie piłki i stałe fragmenty mam wyskoko; def pomocnicy za to mają wysoko taktykę i obronę itd.

a jak wy robicie?? bo np. rozmawiałem z kolegą to mowil ze miał jeden ogólny (podział na zawodników z pola i bramkarzy) a jak za moja radą zmienił trening na poszczególne formacje to przestali grać zespołowo i zaczął przegrywać

piszcie swoje opinie na ten temat

0
22.02.2007 17:57    #36
Nie rozumiem czemu nikt nie chce odpowiedzieć Ajaxowi, który wykazał się rzadko spotykaną umiejętnością korzystania z wyszukiwarki. Jeżeli nie odpowiadacie mu tylko dlatego, że nie dostaniecie od niego punktu to znaczy (nieobrażając Seju, obserwatora i wszystkich innych, którzy pomagają z dobrego serca nie licząc na nagrodę), że wszystko robicie w swoim dobrze pojętym interesie! Jeżeli aż tak bardzo wam na tym zależy to każdemu kto pomoże Ajaxowi JA, jako założyciel tego tematu wcisnę "pomógł" i po sprawie. AFC Ajax- ja osobiście preferuje ustawienia domyślne, bo nie zabardzo lubie mieszać w kategoriach treningowych.

bartex55 Przodownik pracy

0
22.02.2007 18:04    #37
@TZ
Przepraszam bardzo, ale pytania w stylu "jakiego treningu używacie", lub "jaką gracie taktyką", to pytania niemile widziane w suflerze. Dobór treningu i taktyki należy do managera, a jeśli chce się podyskutować o tym to polecam http://forumcm.net

0
22.02.2007 18:07    #38
PS. Sorry za dwa posty, ale dopiero teraz mi się przypomniało:
Jakiś czas temu przez przypadek wpisałem się z małej litery (nie jako TZ, tylko jako tz) i zauważyłem, że mogę sam przyznać sobie punkt. Czy to nie troche dziwne ktoś mógłby sobie sam ponabijać punkty zakładając nowe tematy i sam sobie "pomagając".

0
22.02.2007 18:12    #39
bartex55- wtakim razie wielkie SORRY jeśli kogoś uraziłem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.