Słaba celność, co po czerwonej? źle podają.

PiotrekS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2007, 00:45    Pytanie
Cześć. Mam trzy krótkie pytanie. Otóż gram Piacenza Calcio, która rozgrywa mecze w Serie B. Pierwszy problem jest taki, że moja zawodnicy - owszem dochodzą do pozycji strzeleckich bardzo często, ale rzadko je wykorzystują tj. nie trafiają w bramkę. I co mam z tym zrobić? Czy to jest kwestia treningu? A może czegoś innego?

Drugie pytanie dotyczy czerwonych kartek. Kiedy zawodnik z mojego zespołu dostanie czerwoną kartkę warto się cofnąć do defensywy i się bronić czy to raczej nie jest konieczne? Moje ostatnie pytanie dotyczy podań. Otóż moi zawodnicy źle podają. Mają piłkę i podają nie do swoich kolegów tylko do rywala, lub biegną i tracą piłkę. Czy to też jest problem treningu, czy raczej niskiej klasy rozgrywkowej?

Za pomocne odpowiedzi z góry dziękuję.

PiotrekS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2007 13:25    #10
Dzięki panowie za wszystkie odpowiedzi. Bardzo mi pomogliście.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.