Skandal

Czis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2007, 09:07    Pytanie
Gram wisła krakow. W trzecim sezonie wszedlem do ligi mistrzow (w kwalifikacjach eliminując milan :DDDDD) Wang Dalei mi wymiata niemiłosiernie ale co z tego jak mam go tylko na polska lige !!!!!!!!!! W lidze mistrzow w fazie gropowej zagral jeden mecz bo zawsze jak gra liga mistzow to go chinole do repry powołują !!!!!!!! Przeciez to jakis skandal w rzeczywistym swiecie klub by nie pozwolil zeby pilkarzopuszczal wszytkie najwazniejsze mecze w sezonie !!! Da sie cos z tym zrobic??????

konki9 Partyzant

0
05.07.2007 10:00    #10
O też miałem ten problem z tym bramkarzem. Ale nie puszczałem go nigdy na mecze towarzyskie aż w końcu trener Chin sie wkurzył i już go ni powoływał.

Użytkownik uznał post za pomocny

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.07.2007 11:27    #11
ja sie z taka sytuacja spotykam czesto bo mam 2 koreanczykow w skladzie, jednakze odgrywaja oni kompletnie marginalna role w druzynie wiec mi to lotto, jednak raz nie moglem skorzystac z moich... europejskich reprezentantow(!!!) jak rowniez zoltkow, w efekcie nie moglem powolac na mecz ligowy az 8 zawodnikow w tym 7 z podstawowej jedenastkI!!!

Mariuch_xD Partyzant

0
05.07.2007 13:14    #12
w cm4 pamietam ze bylo tak ze na jakas kolejke ligi mistrzow byly jakies mecze reprezentacyjne, przez co wszystkie giganty europejskie graly rezerwami lub mlodzikami...
rzeczywiscie to jest troche glupie :)

sBanan Partyzant

0
05.07.2007 13:25    #13
(tak jak np. w Sevilli - w lidze bronił Kameni, w UEFIE - Gorka).
Sorry że nie na temat ale tak było w Espanyolu :P

Lauri Partyzant

0
05.07.2007 14:20    #14
oj tez tak mialem kilka razy. tacilem graczy w bardzo waznych momentach no, ale co moglem zrobic..nic. dlatego dla pilkarzy z tak "ekstrmalnych" panstw watro miec rownie wartosciowego nastepce. najlepiej takiego ktoremu nie przeskadza grzanie lawy przez wiekszosc sezonu.

baraneeq Partyzant

0
05.07.2007 16:04    #15
Poprostu peszek;/ mi kiedys zabrali brakmarza od cwiercfinału ale sie zdenerwowałem i go wycofałem ze składu i sie opłaciło został bohaterem w cwiecfinale i finale:))poprosu wycowaj go jesli mozesz a jesli nie to naprawie pech;/ wiec dlatego w zespole musi byc 2 swiatowych bramkarzy tzn ten 2 musi umiec godnie zastąpic tego 1:))pozdrawiam miłej gry i sukcesów zycze:D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.